Asilahmet Oğlum 13 aylık memeden kesiyorum yavaş yavaş çünkü çok iştahsız memeye güveniyor çok emiyor hamileyimde üstelik 2 haftadır sürekli ishal bildiğiniz su yapıyor memeden kestikten sonra iştahı açılan yemek yiyen çocuklarınız var mı ?
Balbocegi Asilahmet şu an 12 yaşında olan oğlum zamanın da 18 aylıkken kesmiştim iştahsız diye. İştah bir açıldı pir açıldı. Keşke kesmeseymişim dedim 😂
Bebek2020_ Asilahmet ben kızımı 15 aylıkken sütten kesmiştim. Yemesinde problem yoktu. Uyumadan uyumaya emziriyordum. Gece emmesini de kesmiştim. Bebeğiniz diş çıkarıyor olabilir. İshali o yüzdendir. Diş çıkarırken kesmek zor olmaz mı?
Bebek2020_ Asilahmet dişlerini bi kontrol et. Diş döneminde iştahlarıda olmaz. Gece emmesini aşama aşama kestim. Saat kurdum o saatler dışına çıkmadım. Kurduğum saatler dışında bebeğim uyandığında emzirmedim. Ayrıca uyandırmadan emziriyordum. Rüya öğünü yapıyordum
Asilahmet Bebek2020_ bugün 3. Gün gündüz süt vermiyorum bir kaç gün daha böyle gidelim hayırlısıyla bende senin gibi yaparım bırakır İNŞALLAH