Mickeylina Merhaba Güzel Anneler sorum şu mama alerji yapar mı? Bebeğim 5 aylık olmasına 5 gün var Aptamil mama kullanıyoruz bazen alnında kızarıklık fark ediyorum mama içerken böyle birşey olabilirmi?
Moonlightttt Süt ürünü alerjisi varsa olur. Ama tek kizadiklik değil de kaka ya da bakmak lazım. Mukuslu kanlı mi diye. Hiç emmiyorsa yumurta vs alerjisi olamaz
Mickeylina Moonlightttt emiyor yetmediği yerde mama veriyorum kakasında hiç kan görmedim ama bazen mukuslu olabiliyo
Moonlightttt Mickeylina yumurta olabilir. En son yedigi iz şey sisteminden 15 günde çıkar. Ya evde bir deneyin ya da doktor a gidin isterseniz. Egzama gibi kızarıklık yapıyor yumurta .
Moonlightttt Mickeylina ama alerji öyle basit olmuyor kızarıp geçiyorsa önemsiz olabilir . Vücudunun başka yerlerinde oluyor mu ona da dikkat edin . Naçizane bir de mukuslu dediğiniz kakalarin resmini çekin ve kızarıklığın . Alerji bölümüne gitmeniz gerekirse gosterirsiniz
Mickeylina Moonlightttt çok teşekkür ederim 🌸 Öneriniz için başka yerinde olmuyo ve geçiyor kızarıklık hemen