Sevvalboke Arkadaşlar bebekleriniz kaç dk emiyor kaç saatte bir . Ben çok ciddi meme reddi yaşadım 2 aya kadar sürekli bir problem şimdi tekrardan memeye döndüm yani inşallah. Benimki 5-6 emiyor ama hızlı hızlı yani dinlenerek değil sizde durumlar nedir
mlkkk Sevvalboke 4aylık bebeğim 3.aydan sonra memede durmak pek istemiyor 3 4 dk düzgün emerken kendini atıyor biberonla devam ediyoruz bizde meme reddinin kıyısından döndük 😅
Zlm Sevvalboke benim kızım emerken 5 dakika emerdi en fazla emdiği 7 dakikayı nkilo alımı iyiyse takılmayın ne kadar emdigine yeğeni aliyo demekki
Sevvalboke mlkkk benimki ilk 15 gün hiç emmedi sonra 2 aya kadar emdi yine emmedi sonra ,74 günlük yine istiyor busefer olcak inanıyorum 😂 Ama doyup uyuyor diye düşünüyorum
mlkkk Sevvalboke umarım güzel güzel emer 👶🏻benim oğlumda doyduğu gibi uyur doğduğundan beri uyumuyorsa aç oluyor 😂
Thezer Bizde süreler değişken oluyor moduna göre :) ama bir memede en az 10 dakika tutmaya çalışıyorum atsa bile ağzından durup yeniden teklif ediyorum alıyor.