Kahraman4545 Nasıl uyuyo benim daha 1 aylık ama uykuya dalamiyo bi turlu çok geç daliyo ne yapabilirim??
Linaguven Kahraman4545 saat kaçta uyaniyorsa rutin oluştur daha çok küçük canım uyandiktan bir birbuvuk saat hava aldır dolastir sorna altını degis üstünü değiş rahat kiyaferlerini giydir müzik aç bebeğin uyutan ninniler yaz YouTube pis pis yaparak uykuya dalmasini sağla doyurup ve doydugundan emin ol ozamanda dalamiyorlar uzandirip baktın baş edemiyosun ufaktan salla çok değil daha çok kuuck olduğu icin hep bir buçuk saat olsun arasında internette var hatta aylara göre uyanık kalma günde kaç saat uyuması gerektiği duş aldır mesela yavaş yavaş alışacak o da rutine
ErkekkAnnesii Kahraman4545 o aylarda tabi uyku düzeni olulturamazsın gaz problemi vs olabiliyor oğlum nasıl rahat ediyorsa öyle uyuttum ilk zamanlar memede durmak istedi bıraktım yada hemen emzik verdim ayakta sallamadım hiç sadece beşiğinde yada kucağımda hafif pıt pıt yaparak hafif sallayarak yatırdım bazen göğüsümde uyumak istedi yani oğluma gmre hareket ettim çeşit çeşit denedim ev dahi dolaştırmışlığım var gece uyandırdı uyumazdı oda oda dolaşa dolaşa uyurdu sonra düzene oturuyor gaz olayı bitince rahatlıyorlar bizim 4. Aydan sonra düzelmeye başlamıştı
ErkekkAnnesii Kahraman4545 şöyle oğlum 38 gün küvezde kaldı çıktıktan onra uyuyana kadar memedeydi yada kucağımda hafif pış pış yaparal sallardım o kadar sonra yatırırdım yerine aksine oğlum kucağı seven bir bebek değil hiç alıştırmadım ama ilk aylarda kucağında güvenli hisseder anneyi ister rahat uyur daha sonraları zaten düzene gireyor
Redpepper 2 aylık benimki de hala düzen yok, genelde kucağımda pış pış yaparak uyutuyorum yerine kpyuyorum, ama saatler düzenli değil