tugcemma Kızlar merhaba, geçen hafta doğum yaptım. Ancak sütüm çok yeterli değil ve mama desteği alıyoruz. Kullandığımız mama biraz gaz yapıyor. Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız mama markaları nelerdir? Teşekkür ederim 😊
Berna2205 tugcemma probiyotikli olanını deneyin ve doktorunuza danışıp sabahları aynı saatte biogaia damla verin . Biz o şekilde çözdük
asli_gulmina tugcemma benimde sütüm yetersiz aptamil kullanıyorum kızıma verirken bende içiyorum walla Çok güzel taydı var walla😂
ipek_orc tugcemma hipp combiotic kullanıyoruz biz. Aptamil çok gaz yaptı Sma da kabız yaptı. Hipp ten memnunuz 😊
tugcemma Kbrozmn Berna2205 Elvank Öneriler için teşekkürler kızlar, biz de sma optipro veriyoruz ama acayip gaz yaptı. Gece uyumuyor bizim bıdık. Hippe bakayım bir de. Tekrar teşekkürler 🙏
tugcemma Deletedmom5284 Sezaryen doğum oldu. Bu nedenle ilk günler neredeyse hiç gelmedi. Bebek doymuyor sürekli parmaklarını emiyordu. Doktorumuzun tavsiyesi ile mama desteğine başladık
Emirinannesiiiiiiii tugcemma bol bol emzirmeye ve sucu tüketmeye başlayın yenş doğum yapmışsınız sütünüz yeter Allah’ın izniyle
Emirinannesiiiiiiii tugcemma hurma kuru dut yağın helvası mutlaka dene canım bebeğin daha çok küçük hemen artar.
s_enil_ay Aptamil 1. Su an bunu kullaniyoruz. Gaz problemimiz var. Ama kilo alimimiz ve cisli bez sayimiz iyi.
s_enil_ay ipek_orc hipp icin zehirli madde icerigi var diye bir haber dusmustu bi ara. Arastirdiniz mi bu konuyu. Ben de kullanmayi dusundum haberlerden cekindim acikcasi