YadeKaradag Bebeğim 7 günlük dün çapaklanmaya başladı o kadar kaynanış ılımış su ile temizlesemde işe yaramadı. Eczaneden mecbur damla istedim tobrased önerdi kullanan var mı ?
Melekgnd YadeKaradag kullandık 2 defa işe yaramadı ben sütümü makyaj temizleme pamuğuna dökerek sildim gözünü geçti deneyebilirsiniz
Twinkle YadeKaradag evet çapaklanma için vermişti doktorumuz. Yalnız 5 günden fazla kullanmamaya dikkat edin🌸
poncikci YadeKaradag benim kızımda da vardı sağlık ocağındaki hemşire Bi damla önermişti onunla geçmemişti yani geçip tekrarlamıştı sağ gözden sola geçmişti sonra göz doktoruna götürdüm meğerse göz yaşı kanalı tıkalıymış onun verdiği damlayla ve masajla geçti çok şükür
Deletedmom381 YadeKaradag doktorunuza danışmadan kullanmayın antibiyotikli kremdir. İlik su ile pansumanla devam edin mümkünse basına şapka takın ise yarıyor.
Deletedmom381 YadeKaradag yenidoğan bebeklerde oluyor genelde maalesef, resminin çekip doktorunuza gönderebilirsiniz durumunu. Kafanıza göre ilaç kullanmamanızı tavsiye ederim(Ecz)