Birkizbirerkekannesiyim Kizimin huyu suyu bildiginiz 365derece degisti,yemegi guzelce yiyen cocuk,simdi zorla yiyor,Mama sandalyesinde bir turlu oturmuyor ayaga kalkiyor,uyku desen gozler uyku diye bagiriyor,bizimki direniyor.Acaba az dislerdenmi diyorum?
Ebru-isil Birkizbirerkekannesiyim kesinlikle kızım da 1 buçuk yaşında uyumak yerine tepiniyor tepemizde :)
Prensesminik42 Birkizbirerkekannesiyim degişti benim kızım sakin sakin yerdi yemegi şimdi ayakta yemk veya yatarak televizyon bakp yemek istiyor yapma dedihim zaman küsüp aglıyor hemen sinirleniyor kendini yere atıyor kızım uyku zaten yok zorla uyuyor 17ay 23günlük
gmzerdgn Birkizbirerkekannesiyim yok diş falan diil bildiğin çirkeflik huyunu öğrenme zamanı hepsi bu bizimki de küsüyor bi hırçınlaştı zırta pırta bağırıyor ağlıyor bişeyleri çığlık atarak istiyor
mom54546 Birkizbirerkekannesiyim benım kızımda 4 gün sonra 17 aylık olucak dediğiniz gibi yemek yemiyor uykuya dirwnıyor sureklı agliyor. Geceleri oyun oynamak istiyor.Beşiği park yatak ayaga kalkıp onu sallıyo 😂Eşimde bende uykusuzluktan bitiğiz resmen bende kaç gündğr bide siş agrısı var mahvoldum
rumeysarikaya0958 Prensesminik42 benim kızım da 17 ay 23 günlük 😂 bu hafta hiçbirşey yemiyor aç geziyor resmen
Birkizbirerkekannesiyim mom54546 bende park ytak alamyi dusunuyorum artik cunki Kendi yatagi artik tehlikle saciyor yuksek bide egilip kendini atma pesinde
mom54546 Birkizbirerkekannesiyim ben doğdu doğalı park yatak aldım bu zamanları düşünerekten cok rahat oluyor
Birkizbirerkekannesiyim mom54546 benim en buyuk yalnisim zaten park yatak almamam inanin hic aklimada gelmedi ha,simdi ikinci cocuk geliyor acaba degistirsemmi diyorum
Ebruea Birkizbirerkekannesiyim benim oğlum 18 ay hiç dur durak bilmeksizin ağlardı mızmızdı ele avuca sığmazdı. 18 aydan sonra sakinleşti 🤷♀️ bu arada dişleri henüz tamamlanmadı. Belki dişler tamamlandıysa düzelmiştir diye düşünecek olursak diye yazıyorum. 23 aylık olacak 8 diş tam çıkmış köpek dişler henüz yok onun arkasındaki henüz patladı. Biraz mizaçla da alakalı sanırım tabi diş döneminde de 2 3 gün agresifleşiyor
Aybersa Birkizbirerkekannesiyim uyuması değil de yemesi bir değişik , 18273 tane taktik deniyorum yedirirken 🤦
Birkizbirerkekannesiyim Aybersa ben benn Tabaklari onune dokuyorum onlarlarla oylanainca yedire biliyorum anca Bu yuzden takimimdan kac tabak gitti bi bilseniz Amma napalim o yesn onemli degil
mom54546 Birkizbirerkekannesiyim bende alıcaktım ama arkadasım aldığına pisman kızı 5 yasında hala yanlarında beşikte uyuyo ıcınde uyuyamıyo cok hareketli habire yataktan cikiyo dıyo
Aybersa Birkizbirerkekannesiyim ay ben de deterjan fislatiyorum , son çare bunu buldum ,benim de bütün fisfislarim bitiyor , nolcak halimiz bilmiyorum 🤦 Yemek saati deyince tüylerim kalkiyo😂
Aybersa Birkizbirerkekannesiyim😂😂😂😂 hayvanlar çok dikkatini çekiyor,mübarek yerden kedi falan geçse herşey daha kolay olacak😂😂😂