Mervekavves Bebekler -çocuklar hasta olduğunda bitkisel ne yapıyorsunuz kızlar lazım ? dün kızımın burnu akıyordu hafif ben soğanı ortadan ikiye böldüm üstüne karanfil sapladın 20 tane felan bide nane limon verdim 2-3 yudum 😊
susunbebekuyuyo Mervekavves 2 yaşında kızım öksürüyordu limon bal zencefil karıştırıp yedirdim ve ayak altlarına sarımsaklı zeytin yağı küründen yaptım çok şükür tabi bunun yanında balgam söktürücü ve öksürük şurubuda kullandık burnunu hep çektim 4 günde toparladı şuan arada öksürüyor burun akıntısı en aza indi gibi bir şey
Kk41 Mervekavves 1 yaşında grip oldu ıhlamur verdim . ayaklarına sarımsaklı yağ sürdüm. Göğsüne sırtına yıknmamıs koyun yünü koydum bunlar öksürüğe iyi geliyor. Sürekli burnunu temizledim serum fizyolojik ile
Mervekavves susunbebekuyuyo çocuklar konuşmaya başlamadan bal vermeyin konuşmayı geciktiriyor deniyor
ilkgozagrimmmm Kk41 koyun yünü fayda ediyor mu gerçekten . Banada söylediler ama korktum yapmaya koku vs olurda çocuk kötü olur diye
Mervekavves Kk41 koyun yününü ilk kez duydum annemde koyun yünü döşek felan bar acaba onlardan alsam olur mu 🤷🏻♀️
Kk41 ilkgozagrimmmm evet baya baya kokuyor😂😂😂 valla instgramda gördüm bende insanlar bunun arayışında .. özellikle köyden getirttik ince bir beze diktim. Direk koyunca kızardı. Fayda ettiğini düşünüyorum
Kk41 Mervekavves kimyasalla temas etmemiş olması gerekiyormuş 🤷🏻♀️Yıksnmamıs olması makbul ama yine de bir deneyin isterseniz