Arkadaşlar bebeğim 48 günlük ve gerçekten tam bir kolik. Özel masaj kremleri aldım rezeneli bitkisel yağlı, onlarla masajlar yapıyorum, kiraz çekirdekli gaz kemeri aldım, her gün egzersiz yaptırıyorum, 6-7 günde bir bebek spa merkezine götürüyorum, düzenli bio gaia damla ve nurse harveys colex şurup veriyorum, daha önce de sab simplex veriyordum şuan onu bıraktım etki etmediği için değiştim. Bebeğe rezene içirdim 6 aydan kücük olmasına rağmen ONu bile denedim çaresizlikten. kendim gaz için kimyonlu rezene çayı içiyorum, anne çayı içiyorum. beyaz gürültü kullanıyorum. Çiğ sebze meyveden uzak duruyorum. Gaz yapan her şeyden uzak duruyorum. Sallıyorum hoplatıyorum zıplatıyorum bana mısın demiyor. ne yapsam da bu çocuğun gazını geçiremedim. Bakın saat sabah vakti oldu yemin ederim gözüme damla uyku girmedi. Sürekli ağladı. En son dün akşam saat 7-8 arası uyudu 1 saat. Sonra sabah 4te uyudu 6da uyandı emdi uyudu ve 8e yakın kalktı feryat figan ama hep… Şimdi tekrar uyuttum. Dün sabahtan şuana kadar 24 saatte toplasanız uyuduğu uyku 6-7 saat. Ve bu çocuk daha 7 haftalık günde 16-18 saat arası uyuması gerekiyor. Bakın toplasanız kaç saat uyumuş Allah aşkınıza. 24 saatte 6-7 saat uyuyarak yetişkin insan bile uykusunu alamazken, bu çocuk uyumuyyor sürekli ağlıyor. Önceki gece de aynı şekil. Yani ben artık güçten düşücem o olacak. Bebeğimle ilgilenirken kollarım ellerim titriyor uykusuzluktan halsizlikten artık takatim kalmadı bana bişey söyleyin ne yapayım Allah aşkına. Sürekli sancılı sürekli ağlıyor artık eşim ve ben uykusuzluktan düşüp bayılıcaz bi yerde kalıcaz öyle. Allah’ınız aşkına bana bir yol gösterin nolursunuz.