UmayGmz Eşimin wp silip geri yükleyecektim konuşma geçmişi gelsin diye ama wp yükleme ilk açtıgımdan beri %15 de kaldı ilerlemiyor 1 saat sonrada uyanacak neden yüklenmiyor acaba ne yapmalıyım mobilide açtım wifiyi kapatıp kar etmedi
Wolverine UmayGmz güncelleme vardır. Telefonu kapatıp yeniden çalıştırın sonra tekrar yüklemeyi deneyin
UmayGmz EniseVeAnnesi iptal etme yeri gelmiyo zaten wp kaldırıp tekrar yükledim gene aynı yerde kaldı telefonun yarısıda boş
EtiPetito UmayGmz ahaha ay güldürdün 😅 telefonu at elinden ve hiçbişey olmamış gibi davran ölümüne inkar et cinler periler yapmıştır de 🤣
UmayGmz Wolverine şuan bunuda deniycem inşallah olur yoksa 1 saat sonra evde halay var halay başıda benim 😂
UmayGmz buzlulimonata benim wp niye sildin dedi eşim işe gidince bende yanlışlıkla sildim gezinirken dedim 😂 nasıl yanlışlıkla ya bana dedigin pek mantıkı gelmedi dedi olur böyle şeyler çok takılma dedim 😂 yakalandım bu önemli değildi de pek bankamatik uygulamasının internet şifresini de değiştirdim girebilmek için onu ne zaman fark eder onu bilmiyorum 😂😂