mhafsa Ciddi anlamda sorun olduğunu düşünmeye başladım . 45 günlüğüz ilk baştan beri olmayıp sormadan oluşan bir durum gece uykusu neredeyse hiç yok gözleri kıpkırmızı oluyo ama gözlerini kapamiyor, gündüz sadece kucakta ve emerek uyuyor bıraktığımız anda hemen uyanıyor. Gaz sancısı açlık süt yetememe problemleri de yok ama ne olduğunu cozemiyoruz. Geceleri meme emerken huzursuz emip sürekli birakiyo ve agliyo çok emdiği için de kusuyor kusarken de uyanıyor döngü halindeyiz. Emzik tutturamadim .. varmı yaşayan yaşayıp çözüm bulan sallama da ise yaramıyor
Melikeeeecansuu mhafsa kucaga felan emerek yatmaya alıstıysada öyle oluuor benım oglumda 3de kalktı uyku yok ılk defa böyle kafayı yıcem aglıyor
MiDo mhafsa onun muhakkak bi huzursuzluğu vardır . Huzursuz bebek uyumak istemez. Kendinizden pay biçin . Bu arada inşirah süresi okuyun bebeğinize 8 kez her uyuduysa niyetlendiğinizde. Eğer beşikte yatıyorsa inşirah suresini okuyup beşiğimizin yerini değiştirin. Somra yine eski yerine alırsın okuyarak . Ben de o şekilde yapıyorum bazen
Mervesk mhafsa Canım reflüsü olabilir, benim oğlum hem kolikti hem reflüsü vardı biz reflüyü anlayamamıştık ilkten 2 ay uyku nedir bilemedik daha sonra koliği geçince farketti doktorumuz, birde memeyi emzik olarak tutuyorsa işin biraz zor ama sen reflü üzerinde biraz dur doktoruna danış istersen
mhafsa MiDo yanımızda uyuyor her süreyi okudum en çok ayetelkursiyi okuyorum zaten kendimde hocayim ama çözüm bulamadım saat yine 5 buçuk oldu ve uyumuyor hiç emzik tutturdunuz mu siz
Melikeeeecansuu mhafsa 1ay asısı 3 4 gün huzursuzluk yapıyor bi çay kasıgı calpol verın belkı bıruerı agrıyırdur
mhafsa Secuuss evet co kguzel çıkarıyor gazını alttan da üstten de hem gazi olsa gerçekten ağlar diye dusunuyroum
Secuuss mhafsa bu şekilde gaz cıkar as gaz olmayacagı anlamına gelmiyor benm kızımda ckarıyordu gazını halada cıkarıyor alttan sanırsın büyük insan😂😂 ama karnında gaz var röntgen çekilmişti bi kez acillik olmuştuk orada çıktı bence bi doktora götürün gaz damlası versin mesela bana hiç bi gaz damlası yaramadı en son doktorun relactaz damla verdi bebek süt ve mamadaki laktozu parçalayamıyoms ondanda olusuyoms buna baslayınca rahtladı 4 ay 17 günlüğüz
Mervesk mhafsa Mamasının içine gaviscon toz şase koyuyoruz günde 2 kez, bir sabah bir gece uyurken, o şekilde rahatladı, emzirirken günde iki kez sağıyordum kendimi şimdi sütüm çok azaldığı için mamada veriyorum o yüzden mamaya katıyoruz
Selimiko mhafsa benimde aynı böleydi 3 ay biz hiç uyumadık ailecek kesinlikle gazı var ama üzülmeyin 3 ay sonra bianda normale döncek.