Cnr060621 5 aylık bebeğim uyuyordu bi fark ettim ki ateşi var şu an 37.8 görünüyor , hemen hastaneye götürmelimiyim , bir de ablamda kalıyorum , pedifen varmış , acaba versem sorun olur mu
dadaskizi Cnr060621 pedifen veremezsiniz diye biliyorum ,ve ateşi yüksek değil ev ortamı sıcaklığı iyiyse üstündekileri çıkarın yeterli 38.5 geçmediği sürece sorun olmaz , ortam çok sicakcasa da yükselmiş olabilir , bide yanınızda daima calpol bulundurun
dadaskizi Cnr060621 pedifen verme şimdi baktım 6 aydan büyük bebekler diyor , muhtemelen doktorlar bir yaşa kadar da vermiyor
Cemrenzz Cnr060621 bende ateşi ilk çıktığında hastaneye götürmüştüm keşke götürmeseydim hele de şu hastalık döneminde mantıklı iş değil kendin de düşürebilirsin sadece uzun kollu zıbın ve altına da ince pijama giydir ve sık sık ateşini ölç calpol ver biraz geçer inşallah geçmiş olsun bizim ateş genel de iki üç gün sürüyor çok dikkat etmek lazım surkli kontrol
Cnr060621 dadaskizi teni çok sıcak olduğu için korktum normalde bu kadar sıcak olmuyor 😢 calpolu unuttum malesef koyduğumu sanıyordum çantama
dadaskizi Cnr060621 dikkatli olun calpol konusunda , yüksek değil ateşi şuanlik takipte kalın yeterli , bide 38 üstü olmadığı zaman ateş düşürücü vermeyin , dış belirtisi de olabilir korkmayın
DesignerMomm Benim de 5 aylık kızım şuan 37.8 takipteyim ama çıkarsa napicam bilmiyorum. Kac olursa Calpol veriliyor acaba?
Wolverine DesignerMomm Korkmayın üstünü ince giydirin, bulunduğu odayı serinletin. Bir çay kaşığı calpol 38i geçerse icirin
DesignerMomm Wolverine çok teşekkür ederim dün gece üstünü ortmedim sadece uzun kollu zibinla yatırdım sabaha iyiydi ama şimdi yiine mizmizlanmaya başladı takip edicem bakalım.