Esrvl Merhabalar. Benim sütüm hiç yok denecek kadar az elektrikli pompa ile süt artar mı? Bu şekilde sütünü artıran var mı?
Adaduygu Esrvl bende sagim ile arttirdim bu seferde emziremedim xunku sutum yok denecek kadar azdi anca sagimda cikariyodum oda ogununu karsilamaya basladi emzirmeyi kesince sutumde kesildi cok fazla guvenmeyin derim emzirmek daha etkili gibi geldi bana cunku benimki kesili birden sagim yaotim yaptim gekmedi
MDG_ Esrvl kesinlikle alın derim benim de sütüm gelmemişti ilk doğum yaptığım da ve sağım yaptım bebegimi bol bol emzirdim hiçbir zaman saat şartı koymadım ve sütüm o şekilde arttı doğumdan 20 gün sonra sütüm iyi olmuştu
Haskan38 İyi geceler eet bn sürekli sağım yaptım için arttı sütüm mama +meme gidiyorduk şükür meme ye döndük sütüm yetiyordu hatta dolaba bile koyuyordum şuan 6 aylık sağım yapmayı bıraktım sütüm azaldı dogrusu
Esrvl Haskan38 peki birden mi artıyor yoksa zamanla mı ve neden sütün azaldı düzenli sağmadığın için mi
Haskan38 Esrvl zamanla artıyor canım öyle mucizevi bişy olmuyor hemen.. sagmayı bıraktım memlekete gittik tayinimiz çıktı taşındık derken açıkcası sağımla uğraşamadım ..
Clouds Esrvl 4-5 litre su gece gündüz için ve gece gündüz 2,5 saatte bir sağım yapın. Sıvı ağırlıklı beslenin. Rezene tüketmeyin kanserojen etkisi var, çörek otu vs tüketmeyin. Ama sağıma ara verirseniz azalıyor ve artmıyor tekrar
Esrvl Adaduygu benim bebeğim sadece 1 ay emdi sonra bıraktı. Göğüs ucum yok diye. Günlük 100 ml çıkardı şimdi 3 günde bir ancak 1 çay bardağı çıkıyor. Memeyi verince çığlık çığlığa ağlıyor. Şimdi artık hiç artmaz mı😔
Adaduygu Esrvl benimkinide almak istemedi cunku cok az sut geliyodu sagimla arttirdim ama emzirmeyi kestim agliyodu her emzirdigimde sonralari sagimdada cikmamaya basladi ama siz bunlari dusunmeyin ben beslenemedim o donem tektim hem ev hem bebek hem kendime yetisemedim o yuzden gittigini dusunuyorum siz hem emzirmeye gayret gosterin hem sagin sabah erken kalktiginizda sut inanilmaz cok oluyo eger erken saatlerde emmiyosa hemen sagin
Bynavdal Esrvl sağımla süt artacağını sanmıyorum çünkğ bebeğin damağı memeye değdiğinde oluşan hormonlar sayesinde beyin vücuda süt üretme komutu veriyor sürekli sağ sağ nereye kadar bence zorunlu kaldıkca sağın onun dışında bol su ve süt artırıcı çaylardan için ben etkisini görüyorum sanki gün be gün
MDG_ Esrvl birde yemenize icmenize dikkat edin o da gerçekten çok etkiliyor ben inanmazdım sütun yemeyle ne alakası var derdim ama gerçekten varmış
senamiray Esrvl ilk doğum yapınca bebeğim süt gelmiyor diye emmemişti bende saatlerce sağdım faydası var gercekten
Umutalim Üç ay sağarak verdim başlarda 20cc gelen sütüm son zamanlar 120cc ye kadar artmıştı apandist ameliyatı olunca sağamadım kesildi malesef. Önceliğniz emzirmek olsun sık sık meme teklif edin ayakta deneyin duşta deneyin emzik biberon kullanmayn illaki dönecektir inanın sağmak çok çok zor bebek orda ağlıyo sen makineyle kavga ediyosun😀