mom54546 Asluysal evet aniden nefesim daralıyor terliyorum yüzümde uyuşma oluyor ağlıyorum.Kızım var dıye ağlayamıyorum o korkmasın dıye ama normalde yalnız kalıp sakınleşene kadar ağlıyorum ben
Bhrm16 Bennnnn doğumda da yakaladı beni 😁 artık alıştım anlaşmaya bakıyorum şaka bi yana saldım o an geliyor ya ona müdahale etmiyorum yaşatmadan gitmiyor zaten bu konuda İzzet güllü yardımcı oldu bana çok
Eslimbalkizlarim NukleerBaslikliKiz ani bir hareket beklemedim bişey olduğunda yada biri biranda karşıma çıktığında direk bayılırım yada ağlama krizine girerim
Yesillimon NukleerBaslikliKiz Uyuşma kalp carpintisi,bayılma hissi nefes almama titreme bazen de olduğum ortamdan kaçma isteği.
NukleerBaslikliKiz Yesillimon Bende de aynı şeyler oluyodu bi sene ilaç tedavisi gördüm şükür iyiyim artık
Asluysal Yesillimon her yerim uyuşuyor bazen olduğum ortamı terk etmek istiyorum ağız kuruluğu çarpıntı titreme hepsi oluyor bendede
Yesillimon NukleerBaslikliKiz Çok şükür darisi bana inşallah 🤲🏻 Piskiyatıra mi gittin piskologa mi cnm
Asluysal NukleerBaslikliKiz bende 1 sene önce tekrar ilaca başladım bu ara ilaç kullanmama rağmen atak geçiriyorum
NukleerBaslikliKiz Asluysal Dozu az geliyo olabilir canım bende de öyle olmuştu dozunu arttırınca geçmişti