Babyboy2020 Kizlar bebegim 13 aylik menenjit asisi olmusti 3 gun once ve atesi cok oluyordu ve agri kesici fitil ile durduruyorduk atesi ve agriyi ama ben bugun apirin verdim bebe aspirini be verdikten hemen sonra kustu basina gelen varmi
Miskokulum25 Babyboy2020 bebe aspirini ilk defa duyuyorum.. üstte kalsın ama acile götürün bence ne olur olmaz. Kafanıza göre neden verdiniz ilaç doktor mu söyledi?
Ikrazumra19 Babyboy2020 yapmayin Allah askina ya bebek aspirini ver diyen doktor mu kaldi ki lutfen verneyin daha oncede vermişsiniz ve acilen doktoru degistirin doktorun her dedigini yapmak zorunda degiliz sonucta
Deletedmom896 Babyboy2020 Peki bebeğinizin kalp,eklem romatizması yada kawasaki hastalığı mı var yani ne sebeple bebe aspirini ver dedi çünkü bebe aspirini en çok yetişkinlerde kullanılıyor
Babyboy2020 Deletedmom896 atesi yukseldiginde bir tane kullanim yapanilirsin dedi ama ben daha omxede vermistim 4-5 ay once ozamanda istemeyerek aliyordu eskimsi bisey oldugu icin buyuk aspirin degil yani minnacik nokta kadar bebekler icin olanindan yani ve fitil vermedim bu gece aspirin verdim ama verince kustu direk aninda cikardi bende agzini temizleyip bol su icirttim
Deletedmom896 Babyboy2020 Çok şükür kusmuş hayır bebe aspirini vermeyin calpol dolven bunlar uygun ama bebe aspirini değil
Babyboy2020 Ikrazumra19 orasi oyle ama hani doktorumuzdan cok memnunuz yani ama bilemedim simdi bi kez daha verdigimde hic bisey olmadi acaba diyorum buyudu artik tad tuz biliyor eskimsi oldugu icin tukurdü
Deletedmom896 Babyboy2020 Kustuysa sorun olmaz ama kusma devam ederse koşarak acile gidin hatta 112 yi ara onlar ayrıntılı Bilgi verecektir
Babyboy2020 Deletedmom896 Allah razi olsun canim benim takipte kalacagim ama suan keyfi yerinde masallah kustugi icin bende biraz rahatim ama yinede…
Babyboy2020 Ikrazumra19 birtek calpol kullaniyordum canim ve agri kesici fitil parasetamol olarak bird ebu aspirindi birdaha asla
Ikrazumra19 Babyboy2020 bencede ki cok cok mecbur kalmadik ca fitili bile onermiyor doktorlar gecmis olsun