Tanemduygu Allahim aklim mantigim almiyor. Nasil bir aci bu 😞 Biz nasil bir millet olduk biz ne olduk bole
Deletedmom280 Tanemduygu allh sonumu hayır etsin ama bastan belli ıdı hıc kimseye kızmıyorum anneye kızdıgım kadar Bı anne bu kadar ilgisiz sorumsuzluk olmak rabbm boylelerıne evlat veriyor kadir kıymet bilmiyolar
Gyed Tanemduygu geçenlerde bir kadınla kavga ettim yürüyüşe çıkalım sesimizi duyuralım diye bende bir faydası olmayacak ve bu tür olaylar devam edecek ve ediyorsa çünkü adalet sistemi yok adamlar ceza bile almıyor adamlar elini kolunu sallayarak çıkıyorlar ve hiç bir ceza almıyorlar bir kere türkiye batiyo ve sonumuz hiç iyi değil 😭😭😥 allah yardımcımız olsun
Tanemduygu Deletedmom280 ever bende en cok anneye kziyorum. Cocugundan haberi bile yok amca kim altini alsin kim yaninda yatirsin
thelake Ayseciginannesi kıyamam ya kim bilir hangi vahşi insana denk geldi nasıl kirli bir vicdan bu ki el kadar bebeği öldürebiliyorsun pislik 🤦♀️
Tanemduygu Gyed gir bakkaldan seker cal 10 sene yersin bole serfsiz kopekler eli kolu sallayarak gezer
Deletedmom280 Tanemduygu kesınlıkle bnm kız bbgm var Bn babasının yanında bile dıkkt edıyrm dıkkt edılmedlide bnce
AyseAlyamm Tanemduygu kaç gündür takip ediyorum bugün tam izleyemedim şeytan cin sacmaliyorlardı . Nasıl bulunmuş yapan belli mi ?
Gyed Tanemduygu evet aynen bende onu demeye çalışıyorum turkiyede adalet serefsizlerden yana biliyorlarki birşey olmuyo devam daha da devamı gelcek bitmeyecek
Aysegulisaa54 Tanemduygu zaten o amca köyde millete tecavüz etseler belli olurmu falan diyormuş ya belliydi aslında içim parcalandı
Deletedmom280 Deletedmom_9857 Tanemduygu hyr bide hastne kontrl dan snra orda kalcaklarmıs koye geri donmıceklermıs nasıl kafa yasıyor anlamadım bırak uvey babaanne amca. VS Bn kocaman bırakıp 5 dk markte gidince 10 kez yolda arıyrm
Deletedmom_9857 Tanemduygu o Allah’ın belası amca da var ama nr varsa 🤬🤬🤬 hayır o anne denilen pislikk hem aramız kötü diyo Hemde bebeği bırakıyor insan tuvalte giderken yanına alır ya mikrop 🤬🤬🤬
Alyask Deletedmom_9857 amca köye dönüyor ve cocuk cıkıyor ya bence gitti gömdüğü yerden cıkardı özkan yoksa bulunurdu ya 😓
Obsesifk Müge anlıya çıktığı için bildiğimiz bebek Ecrin ayrı yakıyor yüreğimizi... Üvey babası tarafından dövülerek öldürülen Abdulkadir ayrı... Yazık bu dünya nasıl bir yere gidiyor. Üzülüyorum böyle bir dönemde çocuk sahibi olduğum için...
Deletedmom_9857 Deletedmom280 kesinlikle ya o kadar boşvermiş ki teledon geliyo kayıp diye markete gidiyorlar 🤬🤬🤬