Yahmir elifizm canımız annemiz, profil fotoğrafı değiştirirken boyutu “orta boyut” olarak seçer misiniz? Bir de öyle deneyin🌸
elifizm Yahmir ben de bpyut seçilecek sayfa çıkmıyor ne uygulamadan ne siteden. Direkt fotoğrafa tıkladığımda profilim açılıyor avatar alanı zorunlu diyor..
Yahmir elifizm Muhtemelen boyutu büyük geldiği için olmuyor. “Profil fotoğrafı yapmak istediğiniz fotoğrafın ekran resmini çekerek yapmayı dener misiniz?”
2yavru1anne kahvelianne yaaa hahhaa😁 sırf bunun için insan olmak ister canımız… 😁 Canımız üyemiz uyuyun😁
Splash-Splash-Love kahvelianne Valla bende mail atmaktan bıktım bi çözümü yok galiba. Sürekli sesli Trendyol reklamı.
elifizm Yahmir evet öyle deniyorum zaten. Daha önceden tecrübeliyim biliyorum fotoğraf değiştirmeyi , ama bu ekran bile açmıyor boyut kırpmak için
Yahmir elifizm mevcut fotoğrafı kaldırıp yerine yeni fotoğrafı koymayı deneyin. Eğer yine olmazsa başka bir telefondan yada bilgisayardan deneyebilirsiniz. Cihaz ile alakalı bir durum olabilir 🌸
Elifyor Bende bununla ilgili bir post açmıştım ama gece yoğunluktan dolayı denildi ki bu error sadece gece de olmuyor gün boyu sürekli oluyor inşallah düzelir bir an önce çok sıkıcı yoksa