1tuhafokur İyi gceler kızlar bebeğim de reflü skıntısı vardı doktor maflor plus yazdı bugün gaz damlası olarak da bioagaio kullanıyordm aşırı kalabalıktı sormayı unuttm ikisinin aynı anda kullanımı skıntı olır mu dye bilen var mı acaba
Zeynebinannes 1tuhafokur merhaba bizimde reflümüz var ama doktorumuz bunları hiç söylemedi faydasını görüyor musunuz? Doktora sormadan alıp kullanmam tabi ama daha kontrolümüze var merak ettim
1tuhafokur Kaynana postu olsa yazardınız mı diyim bende 🤣 şaka bi yana bilen olup yardımcı olursa çok sevinirim
1tuhafokur ma9419 sormayı unuttum bilen varsa dye sordum cevap gelmezse yarn gidip sorcam zaten tekrar
mom7794mom İkiside probiyotik olarak geçiyor. Yani bende kullandım ikisinide ama şöyle verdi doktorumuz gaz damlası +bio gai veya gaz damlası+maflor plus. Dediğim gibi biz de reflü için kullandık ama ikisini aynı anda kullanmadık. Doktorunuza danışın tekrar
mom7794mom 1tuhafokur aa ben ikisinide doktorunuz verdi sandım. Siz öncesinde de bio gai kullanıyordunuz doğru mu? Şöyle söyliyim bio gai probiyotiktir yani bağırsak düzenleyici. Doktorunuz maflor plusa geçtiyse bio gai bırakmanız gerek ikisini aynı anda kullanmanız doğru olmaz. Siz ekstra gaz damlası isteyin doktorunuzdan
1tuhafokur mom7794mom doktorum verdi evet tabi ki sormadan bşey kullanamıyorum ama farklı doktorlardı teşekkr ederm yardımcı olduğunuz için en iyisi sormak artk🙏
mom7794mom 1tuhafokur tabiki muhakkak doktorunuza danışıp öncesinde bio gai kullandığınızı belirtin, size en doğrusunu söyleyecektir geçmiş olsun 🙂
1tuhafokur Zeynebinannes merhaba daha yeni başladık dünden beri kullanıyoruz henüz çok anlamadm doktor bir haftaya düzelir demişti
talula İkiside probiyotik aslında maflor plus gaz içinde kullanılıyor ama biz maflor plus ve nurse harveys gaz damlası kullanıyoruz. Çok rahatladık çok şükür reflüsüde var bu arada