Balbademim3 Akşam uykusu geldiği hâlde direnme çabaları ve gece uyanıp saatlerce uyumak istememe? Sizde durumlar nasıl anneler, sizce neden uyumuyo olabilir bu çocuklar 🥵🥴😴🥱 biz 21 aylığız
Bozzzzy Balbademim3 yediklerimiz içtiklerimizden bence önceden böyle bir şey mi vardı 40 gün gözlerini açmazdı bebekler
Yigitiminannesi Balbademim3 oglum 5 gun sonra 23 aylik olck 5 6 aydur uykuya direniyor gceleri sık sık kalkiyor ve agkiyark kalkiyor nasil olck hla cozemedim Allgim yardmcimz olsun 🤲🙏🏼😒
mavilimor lanadelmiyav ben bunu biliyorum aylarrr önce yaşadık. 8. Ay atağı bu. 35 gün sürüyor 4. Ay atağından sonra en büyük atak resmen. Benim oğlum 9 da yatıp 8 de kalkıyordu tam bu atakta yarım saatte bir kalkar olmuştu. Bide alışık olmayınca kamyon geçmiş gibi olmuştum.
fn2827 Mom4565 hay maşallah darısı başıma inşallah. Saat 7 olmasada olur 10 da bile yatsa razıyım valla😁nede olsa gece bol bol hasret gideriyoruz😁
Balbademim3 Yigitiminannesi Uzun süredir bu durumdaymışsınız zor olmalı 😧 bizim de ara ara sıkıntı oluyordu uykusunda ama farkettim ki dolunay a falan denk geliyor, belki etkiliyor dedim ama şu sıra acayip uyku sorunu yaşıyorum çok çok zor oluyor hiç olmamıştı anlayamıyorum hani bir sorunu da yok. Diğer anneleri de merak ettim o yüzden bebekler ne durumda diye. Büyüme atağı olabilir mi acaba diyorum
Yigitiminannesi Balbademim3 benim.oglum.15 ayliga kadr 9 da yatr 7 de kalkardi ondan sonra uyku problemi olmaya basladi dolunay felan degil.yani 2 yas sendromu olblir mi blmiom ama cildrmak uzereyim 🤦♀️
0znur mavilimor ya biz 7 ay 2 gunluguz ama tam anlamıyla böyleyiz şuan. Gece 1-2 defa uyandirdi. 3 gündür pert durumdayım. Atak mı yani
mavilimor Balbademim3 bu aralar bir şeyler retrosu mu ne varmış diyolla. Bilmiyorum valla bu bebeler uyumamak için her fırsatı değerlendiriyor.
CankizimRavzam Balbademim3 Bizde 22 ayligiz canım akşam 5 gibi yaptığı şekerleme ile gece 3 e kadar ayaktayız önceden en geç 1 de uyuyan çocuğum böyle oldu zor oluyor ama canalri sagolsun
Aliveannesiiii CankizimRavzam ay aynısı ya napıcaz bilmiyorum, 5 te yaptığı şekerlemeyi de kestim bir iki kere yok yine işe yaramadı. Şuan yatakta cirit atıyoruz uyutmak için neler yapıyorum ama 3ü görüyoruz. Eşimde bende şaşkınız yani bir bebek bu saate kadar nasıl durabilir diyoruz :( oğlum 15 aylık bu arada
Zlm Balbademim3 ay gerilemiştir belki hepsini etkiliyodur 😁 şaka bı yana çok fazla uyaran var çocuklara bence beyinleri çok yoruluyo uyumada zorluk çekiyorlar yani TV acmasaniz bile bı sokağa çıksa nereye bakacağını bilemiyo yavrucak o yüzden bu kadar direniyolar uykuya
asli_poyraz Balbademim3 valla benimkide uyumuyor ustelik istahsiz doktora soyledik cocuk gece bizi mahfediyor diye Oglen uyutmayin dedi masallah uyutmadigim zamanlar akşam hiç uyanmadan uyudu suan anneme geldim diye annem laf yapiyo dayanamiyo diye oyle uyutuyorum ama ogle uykusunu almadigi zaman gece 10 da uyutuyorum sabah 10a kadar uyanmiyor tavdiye ederim
Bilgemayse asli_poyraz Kaç aylık bebeğiniz acaba. 6 ay olacak bebeğim 3 uyku istiyor yani 😭yatmıyor ama illa istiyor yoksa gece uykusuna geçmiyor😭
Yigitiminannesi Balbademim3 1 saat ancak uyuyor bazen 2 saat fazla gelmesi imkansz gce zaten duzgun uyumuyor 🤦♀️
merveasm Balbademim3 bizde 20 aylıgız bu bizde de aynı durum suan hala ayakta gecrekten cıldırmak üzereyim 18. Ay ve 2 yasta uyku geriliği oluyor ama ikisi de değil bizdeki anlam veremiyorum