Busra38 Kehribar kullananlar varmi aceba? Nerden aldiniz? Kayseride olan anneler kayseride nerde bulabilirim aceba? Benm bebisim disleri cikiyor gece gunduz zor uyutuyom 😖 Hersey deniyom gene fayda yok 😖 yesil sogan naneli jole hersey denedim ama gene huysuz mzmizlanip duruyo 😖
AyyuceGokcen Busra38 Merhaba .Ben totsmore sitesinden öneri üzerine almıştım.Kızım 5aylıktı taktığımda şuan 11aylık olacak hala kullanıyoruz.Agrıya etkisi var mı bilmiyorum açıkcası ama salyalarını 2güne bitirdi.
Janss Busra38 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Anladım . Ben Babyjem kehribar bileklik kullandım . Bikaç zamandır takmıyorum . Sebebi ; https://www.instagram.com/p/BxHW9kchFkG/?igshid=1wlt5t0x1l3x3 🤷🏼♀️
AyyuceGokcen Busra38 Gerçekten ben de öyleydim ve dili hep dışardaydı kızımın😅 2günde gitti salya ben de şok oldum😊 4dişi var,iştahsızlık arada agrısı dışında pek hissetmedik çıktıklarını ,tabi değdiğim gibi kolyeden ötürü mü onu bilemem.150lira olması lazım
mirayyy20-20 Busra38 yemiyor bacım hazır kavonoz mama aldık meyveli belki yer diye onu da yemiyor sadece meyve yiyor biraz
Aylasrsn Totsmore sitesinden aldin. 150den basliyi fiyatlar. Daha bi etksini gormedim insallah gormeyi umut ediyorum