mihrosum Marjinal_Anne2 canım hıc gitmedım bilmiyorum. Üstte kalsın evimize yakın diye metro hastanesi ımadettın beye gıdıyoruz
SedaMeyra Marjinal_Anne2 kizimin doktoru kendisj 6 ayliktan beri takip ediyor. BiZ cok memnunuz kendisinden. Fiyati yüksek ama 1 saat muayene ediyor aklinizdaki her seyi sorabiliyorsunuz ve hepsini tek tek anlatiyor. Benim icin bu cok onemliydi
Zorundamiyim Marjinal_Anne2 bilgili mi ? Yapmayın canım benim. Ünlü olabilmek için orada girmediği sponsorluk çekiliş takip etkinliği kalmadı. Orada ünlü olan kimseye lütfen güvenmeyin. Emin olun bir sürü harika doktorumuz var. Pirim vermeyin naçizane tavsiyem
Marjinal_Anne2 17062019 öyle mi , acaba net olarak ne kadar? Bir de tahlilleri kendi kliniğinde mi yaptırıyor Acaba
SedaMeyra Marjinal_Anne2 ozel bir laboratuvarla anlaşmalı orda yaptiriyor tahlilleri. Oda ucretli tabi
GoGirl Marjinal_Anne2 bende kitabini okumustum 0 2 yas arasi gelisimle ilgili eger bulundugum sehirde olsa tercih ederdim
Marjinal_Anne2 GoGirl ya bulunduğum şehire yakınız , gitmek istiyorum her anlamda değerlendirsin diye kızımı , açıkcası düşünüyorum
Marjinal_Anne2 mihrosum yaa anladı canm ben aslınd a iskenderun da yaşıyorum ama her anlamda kızımı degerlendirsn istiyorum iştahsızlık , gelişim vs hepsine bakmasını istediğim bir doktor arıyorum onu dA takip ettiğim için sormak istedim 🙏🏻
gozde_88 Marjinal_Anne2 300-400 cok fazla değil eğer aynı ilde olsak kesinlikle giderdim ben de kitabini okudum beğeniyorum ilgisini bilgisini
Marjinal_Anne2 gozde_88 evet benimde çok hoşuma giden doktor yarın numarasını bulup randevu için sormak isterim
ageess Marjinal_Anne2 merhaba İskenderun dayım dediğğniz için yaziyorum. Belki biliyorsunuzdur instagram da annesutudoktoru olarak geçiyor Yasemen canöz karaca var sizin orada bende Adanadayım ama onu merak ediyorum. Paylaşımları bana çok yardımcı olmuştu. Bilmiyorsanız diye yazayım dedim 😊
Marjinal_Anne2 ageess aa merhabalar ilk kez duyuyorum aslında çok doktor araştırması yaptım hiç duymamıştım bakayim 🌹
Marjinal_Anne2 SedaMeyra yaa anladım coj coj sağolun benim içinde önemli olan bu aslımda iyice bilgi Şahibi olup yol göstermesi , kendisine nasıl ulaşılıyor acaba