Merida1 Kızlar oğlum 16 aylık odadaydık cee ee oynuyorduk o dolabın yanına girdi bende köşede bekledim çıksın diye. Çıkınca birden cee ee yaptım ilk defa korkudan çığlık attı baya korktu yavrum :( çok üzgünüm vicdanım sızlıyor:( psikolojisinde kötü etki bırakır mı bu :( sonra oynamaya devam ettim korkusunu yenmek için gülüp oynadı o da saklandı falan inşallah unutmuştur:(
F-Betul Merida1 Benim kızım normalde çok korkak her şeyden korkar o yüzden nazardan yapayım yavaş yavaş yapıyorum dediğiniz tarzdaki oyunları bile yavaş yavaş oynuyorum. Mesela kapının orda hafifçe sesleniyorum kendimi gösteriyorum yoksa korkuyor.
Gizem59 Merida1 Unutur merak etmeyin küçük daha 😊 bizde çok oynardık o dönemlerde istemeden korkutuyo insan bende bi gün saklambaç oynarken hiç ses çıkarmadım bulamayınca ağlamaya başladı çıkınca iyice ağladı bende çok üzülmüştüm terkedilmiş hissetti çocuk diye, ilgisini dağatınca sonra daha dikkat ettim oynarken unutulup gidiyo. ☺️
Busee04 Merida1 benimki 1 yaşında hep oynuyoruz alıştı gülerek kaçıyor kendi saklanıyor 😂 alışır senin bebeğinde oynarken
Yeniannecik Merida1 psikoloji o kadar narin bir şey değil bu kadar duyarlı hale getirmeyin kendinizi de çocuğunuzu da