Efem123 Mamayı kaç saatte bir veriyosun kaç CC yeni mamaya başlıyorum anneler sizler nasıl ayarliyosunuz saatini
SEDANURRRR Efem123 benim bebeğim 20 günlük göğsümü tutmadığı için 10 gün sütümü sağdım şuan mama veriyorum. 2 saatte bir 60 cc veriyorum alıştığı için 2 saati dolunca kendi uyanıyor zaten.
Zeyynep Sarem37 o aylarda 3 saatte bir veriyordum acıkınca belli eder zaten bazen 2 buçuk saatte verdiğimde oluyordu
kahvela Sarem37 ben 2 saatte bir 90-120 veriyordum bebeğe göre değişen bi durum acıkınca kendini belli eder sizde ona göre bi düzen kurarsınız
Efem123 Evrim1906 ya bende acıkınca huysuxlaniyor yapıyorum bazenn içmiyor dökmek zorunda kalıyorum bazen 90 CC yapıyorum iciyo hepsini bazen kalıyor kaç CC yapcagimida ayarlayamiyom saatide
kerem_imm Efem123 büyükmüş bebeğiniz. 4 saatte veriyordum o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam. Ek gıda da alıyordu zaten. Ama miktarını hatırlamıyorum.
Adematlasmom Efem123 4 aylık 2.5-3 saat sonra alıyor 120cc Bazen ben de anlayamıyorum bazen kalıyor ziyan oluyor bazen fazla alıyor yarım yarım yapınca da içmiyor ara verince aynı durumdan bende muzdaribim