Zehraayaz espiri green world yazıyor üzerinde canım Çubuk olandan natural yeşil yaprak desenleri var çok ferah kokusu
BalarisiYusra Busetmr bende vardı kokulu kese english homeden almıştım dolap için kokusu yayılıyor tabi ama azalıyor kokusu belli süre sonra yenilemek lazım
Busetmr elifizm Alayim bari çiçek kokusunu severim en çok beyaz sabun seviyorum ama nedense bulunmuyor 🤦
KucukAdamm Busetmr hahhaha yere sıkınca öyle oluyor 😅😅 bende bilemedim , güzel koksun diye tuvaleti yikamistim onla 😂😂 sonuç malum 😂😂😂
BalarisiYusra Busetmr şey alsana Air Wickin makineli oda kokusu olanları var dakikasını ayarlıyorsun kendi sıkıyor kokuyu otomatik
Busetmr KucukAdamm evet bende güzel aksiyon yaşadım sonra birdaha tövbe ettim 😂😂😂 bide kalmiyo zaten kokusu direk gidiyo
Busetmr BalarisiYusra ondan almıştım çok kısa sürede bozuldu sonra bidaha almadım aslında en mantıklısı gerçekten o kokusuda kalıcı ama onu galba banyoda birtek kullanabilirim salonda falan sokucsk yer bulamıyorum kötü duruyo 😂
NefesMaviDeniz Busetmr Pelara beyaz sabun çubuklu koku ve madame coco repertoire müthiş kalıcı kokular..evimize gelen herkes soruyor ve aşırı kalıcı