hypatia Kızlar selam, soğanın üstüne koyulan karanfil gerçekten burun açıyor mu? Kızım nezle oldu maalesef burnu tıkalı ve çok akıyor. Odasına koydum ama işe yaramadı gibi
GameOver hypatia benimde kızımın da burnu tıkalı nasıl yapılıyor tam olarak soğanı kesip üzerine mi saplıyorsunuz
FtsErva hypatia benimde kızım 2 aylıkken nezle olmuştu bende karanfil yoktu ama soğanı ikiye bölüp yarısını yatağında baş ucuna koydum koku onu rahatsız eder diye düşünmeyin çok rahat uyuyorlar o şekilde .geçmiş olsun
hypatia Sinemis89 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Peki akan burna bir etkisi oluyor mu? Salgıyı azaltıyor mu mesela
hypatia BademsMam çok teşekkür ederim 🙏🏻 Burun akıntısı ortalama kaç gün sürer peki? İlk defa yaşıyoruz da
BademsMam hypatia ortalama 5 gün sürüyor diye biliyorum bir doktora götürün isterseniz daha kötü olmasın. Doğal yolla iyileştirme uzun sürüyor çünkü. Benim kızımda çok öksürüyordu doktor ilaç verdi 5 günde anca durdu
hypatia BademsMam doktorumuzla konuştum akıntı azalmazsa getirin dedi ama burun akıntısı için de doktora pek götürmek istemedim
GameOver hypatia bende yapayım ozaman inşallah işe yarar ben okaliptus yağını odasında yattıgı yere yakın yere bir kaç damla damlatıyordum bebe viksini gögsüne ve sırtına sürüyordum birde serum fizyolojik ara ara yapıyordum ama tekrar tıkanıyor bir türlü atlatamadık