Haticesarii Kızlar 2 haftadır kızıma kan ilacı başladık ama 1 gün aralıklarla kam ilack verdikten 1 2 saat sonra kustuğu zaman kan geldi yani kan ilacı mi geldi kan mi ben anlamadım böyle bisey yasayan oldumu
alisileedis Haticesarii Bende her kan damlası verdikten sonra kusuyodu bebeğim değiştirdim kesildi kusması 🙄
Mervee59 Haticesarii bide bugün başladık az önce bende post açtım bu konuyla benimde oğlumun ilk midesini bulandırdı öğürdü ardından şiddetli bi şekilde kustu nasıl vericem bilmiyorum
Bikahvee Kan ilacı canım o bizde yaşadık aynısını aç karnını veriyorum ben hemen karnını doyurmuyorum çok kusuyordu
Yasemin38 Haticesarii yan etkisi çok oluyor bizdede 1 gün kullanımda kakada kan oldu ve bir daha kullanmadım. Ocean mikrofer kullanıyorum 9.5 aylığız
Haticesarii alisileedis normalde kusmuyor 2 gündür öyle az kusması ve kan ilacı geliyor kusunca yani kan değildir değil mi korktum da
Yasemin38 Haticesarii söyle canım. Seçenek olarak bazen birkaçgün dur sonra tekrar birdaha dene falan diye biliyorlar ama sen değiştirmek istediğini vurgula bence
Haticesarii Yasemin38 tamam cnm çok sağol kam filan değildir o felen dimi ya çok korktum 2 kere olunca
Yasemin38 Haticesarii korkma canım muhtemelen ilaçla alakalı bir durum. Verme bir daha sen bilirsin ama. Ben sağlık ocağının verdiklerini kullanmıyorum d vitide vegaferonuda
Mervee59 Haticesarii gelişimi için kullanılması gerekiyor ama bende şimdi doktorumuza sordum 2 hafta ara verin dedi değiştirsekte diğerleri farklı olmayacak dedi
aybarsnannesi91 Bizede vegaferon başladı doktor her verdikten sonra kusuyor 7 damla demişti bütün giysileri halım bile kıpkırmızı oldu dışkıdada kırmızılık var 5 e indirdim damla sayısını 2 gün kustu artık kusmuyor gibi yine kusarsa bende değişecem
F0244 Benim oğlumda ilk kustu ilacı verince sonrada ciddi bir şekilde kabızlık yaptı bende bırakıp ocean mikrofer aldım bı sorun çıkmadı ve oğlum tadını çok seviyor