Simayyyy Derinmevzu20 ferrum ama kiloyla ilgili bir şey söylemedi zaten şu an kullanmıyorum çok rahatsız ediyor kızımı
Derinmevzu20 Adaduygu demirin bağırsaklardaki emiliminin arttırmak için c vitamini ile tüketenbilirsiniz demişti
Adaduygu Derinmevzu20 ya butun herkes niye ayri konusuyo anlamiyorum baslarda zorlanıyodum kilo basi damlatmaya simdilerde alisti cok sukur ama deselerdi bende oyle yapardjm
Derinmevzu20 Adaduygu ebemizde kontrollerde öyle söylemişti. Benim kızım kan ilacını içince hemen çıkarıyordu o yüzden portakal damlatın emilimide artar demişlerdi
Erayalpp Simayyyy bugün sağlık ocağına gittim doktora söyledim yazdı canım kan ilacını teşekkür ederim söylemesenjz kullanamayacaktık 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyormuş birde yaaa
Derinmevzu20 Simayyyy diğer ilaçlara göre biraz daha etkili dedi kilosu kadar vermek ağır gelir demişti. İsterseniz sorun doktorunuza .
Erayalpp Simayyyy doktor diyor unutmuşturlar dedim lafını eden bile olmadıki sonra şiddet işte işlerini güzel yapsalar böyle sorunlar olmaz
elifAelay27 Simayyyy Benim kızım daha 2 gündür kullanıyor 4 aylık 10 damla veriyorum Doktorumuz öyle dedi ama yok benim kızım kusmuyor adı ne belki farklı kullanıyorsan bende kimi önerirdim onu denerdiniz
Turuncuhayaller Simayyyy bende sağlıkocağını verdiğini kullanıyorum ilk gün kustu o kdr aç karna verilecek Bi sıkıntı yaratmıyor vegaferon bizimki 5 damla dedi 5 veriom
elifAelay27 Simayyyy yok bizim ki ondan değil bestiron damla adı bunu deneğin isterseniz kızım tlağa yalağa içiyor valla çok şükür kusmuyor tiksinmiyor