narcissus Tugbadeniz1 benim oğlumun kafasında var bir çok yerinde biz röntgen felan çekildik korkulcak bsy yk dedi doktor ama kedi köpek yasakladı doktor
Oznurcoskun Tugbadeniz1 canım benim kızımın kafadında kulak arkasında var hep diş döneminde sisiyor hasta olunca sisiyor doktora götürdüm doktor korkulcak birsey yok dedi sisiyor iniyor üzülme ama için rahat etsin dersen doktora götür ultrasonla baksınlar
Tugbadeniz1 Reaktif lenf nodları enfeksiyon soğuk algınlığı vb durumlarda şişebilirmiş %90 çocukta varmış zamanla gerilermiş yani
Tugbadeniz1 narcissus anladım bizde öyle bir durumda yok grip oldu şuan grip olmadan ince fark ettim sizinkilerde küçülme yokmu
Alyakerem23 Tugbadeniz1 benm kızımn kafasında var 4 5 tane ultrasnda bakıldı önmli değil dedi doktr sizde ultrason cektirin en azından içinz rahat eder
BDS Soğuk algınlığında kızımın oluyor boyun ve ense bölgesinde sırt kısmını bilemedim. Takibini yapım mutlaka.
Esto24 Benim oğlum doğdugunda vardı iki kulak arkasında da şimdi 4 aylık kafasına da var kulak arkadı da tok ultrason yapılmştı sıkıntı yok demişti dr ama korkmaya başladm şimdi yer değilir mi bu şekilde
dlnyny Tugbadeniz1 merhaba bizimde boyunda lenf bezleri şişmiş olabilir dedi doktor bugun götürdüm bebeğimi ele geliyor resmen beze gibi. İnternette ağrı yapabilir yazıyor bebeğiniz nasıl huzursuz mu
Tugbadeniz1 dlnyny yanı bizim bebek zaten kolik ama çok büyük bir huzursuzluk yok benimde baya bir morelim bozuk 1 haftadır inmedi
Tugbadeniz1 dlnyny evet işte buyuzden anlaşılmıyor 05312086417 whatsaptan size resim atayım sizinki nekdr