esraskrdn 1prens_annesi Yarım kol bir bolge kolun tamamı 2bolge. Yarım bacak 1 bölge tamamı 2bolge. Koltukaltı 1 bikini 1 böyle hesaplanıyor
Firdevs167 1prens_annesi Ben güzellik uzmanıyım bu fiyat çok uygun bedava lütfen iyi araştırıp gidin bu kadar uygun yapan yerleri önermem asla
1prens_annesi Bölgeler nasıl oluyor onu bilmiyorum kızlar mesela iki kol 2 ayrı Bölge olarak mi alınıyor
Yusufagahinannesi 1prens_annesi hayır kol tek ama bazı yerler alt bacak üst bacak gibi bacağı 2 bölge sayıyor
1prens_annesi Mervederen kampanya varmış gittigim kuaför el değiştirmiş bana çok hesaplı geldi 6 bölge 10 seans 800 tl
1prens_annesi hakikizeytinyagi banada çok uygun geldi el değiştirmiş kuaför salonu makinada sıfır yeni alınmış 40 kişiye bu fiyattan işlem yapacaklarmış
Mervederen 1prens_annesi çok iyi normalde öyle bir durum olmasa bu fiyat yapmazlar ben tüm vücut seans başı 250 veriyorum
Taskrn17 Mervederen evet bende bir merkezde duymuştum üst kol alt kol diye ayırmışlardı ben tüm kol bir bölge sanıyordum.