Elif1997 Ayy duygularim depresti bir zamanlar 85 kiloydum sonra azim ettim bazı seyler beni gaza getirdi sevgilimden ayrildim sonra cookk onceden birlikte olmak istedigim adama mesaj atmak istedim ama kilomdan utaniyordum beni ilk kilolu gormustu zaten ama bu sefer oyle olmasin yeni bir baslangic yapalim dedim (suan evliyim o adamla 😀). Bunlar gaza getirmisti. Bildigin ölüm diyetine girmistim sadece salatalik yesil cay ge deli gibi su iciyordum bazej salata yiyordum birde sporada baslamistim taaaa 47 kiloya kadar dustum😂 sonra esimle tekrar bir araya geldik o zamanlar sevgiliydik tabi o yedikce bende yedim ama eski kiloma cikmadim allahtan 67 kiloya kadar ciktim en fazla sonra bir indim bir ciktim suan 2 aylik bebegim var 63 kilodayım. Ama yine bir 55lere dusmek istiyorum.✊ önunuzde bir hedefiniz ve o hedefi ne kadar cok istediginiz cok onemli. Eger cok istiyorsaniz o hedefe varmayı zaten istemsiz bir sekilde sadık kalıyorsunuz zayiflamaya. İradeniz sizi degil siz iradenizi kontrol edin basladiginizda yarim birakmayın eger birakirsaniz tekrar basa sarıcaginizi dusunun✊✊