Cennetkokulum2020 Üç tane yan yana zirkonyum kaplama yaptırdım arka dişler iyi ama 3. Diş (köpek diş) le yiyemiyorum normal mi kızlar bir hafta olacak nerdeyse. Sanki hava varmış gibi oluyor hafif bi sızlama oluyor alışmam mı gerek yoksa olmamış mı 😣😣
Nurerdgn Cennetkokulum2020 ben üst ön dislerim zirkonyum kaplama ve yediğimi bile hissetmiyorum ağzımda emanet var gibi duruyo hicbirsey isiramiyorum alışman lazım canım 2 bucuk yıl oldu benimki ilk yıl çok sıkıntı çektim çok sızladı
kapikulak03 Cennetkokulum2020 o dişte çürük olabilir doktorunuz kontrol etmedi mi önden röntgen çekip bakması gerekirdi
Mys01-01 Cennetkokulum2020 ben size baska birşey sorucam zinkoryum ayrık dişlere yapılıyor degılmı zormu acaba
Cennetkokulum2020 Nurerdgn ay cidden mi 😞 ama diğerlerinde sıkıntı yok sadece köpek dişim sızlıyor. Bir de ayrı değil üçü birleşik kaplamanın
Nurerdgn Cennetkokulum2020 canım o zaman çürük vardır benimde öyle oldu kaplamayı sokup kanal yapıldı öyle geçti benimkisi de bütün tekli değil
1lina1anne Cennetkokulum2020 benim ön 4 disim oyle hicbir sikintim yok 5 sene oldu birkere problem yasamadim
Cennetkokulum2020 Mys01-01 ben dişlerimi korumak için yaptırdım görüntü düzgündü. Alttan iyice temizlettim yaşım 25 arka dişlerim çok kötü durumda hani dolguyla 10 sene idare edecekse bunla 20 sene idare etsin dedim yani İnşAllah ☺️
Mys01-01 Cennetkokulum2020 inşallah 🤲🏻 Benımde cok Aralık bunca zaman kaç dr gezdim sorun büyüktü kaplama dedıler bekledım senelerce sımdı cok güzel şeyler var implant yada bunlar bakalım cok ıstıyorum
Dtbrc Cennetkokulum2020 ağrısı gece uyandıran tarzda mı??ya açıklık kalmıştır ya yükseklik vardır..(protez uzmanıyım)
Cennetkokulum2020 Dtbrc hayır hiç ağrı yok ama o tarafla bir şey yiyince hafif bi sızlama oluyor normalde hiç ağrı sızı yok
Dtbrc Cennetkokulum2020 açıklık az ise dişeti zamanla kapatır orayı hassasiyet gider,çok ise kaplamayı söküp yeniden yapmak gerekir
Cennetkokulum2020 Dtbrc genelde sert bir şey yiyince hissediyorum İnşAllah kapanır teşekkür ederim bilgileriniz için ☺️
Dtbrc Cennetkokulum2020 yükseklik olabilir o halde o da ağrı yapar hekiminize görünün en yakın zamanda