ahumelisasMom hanımlaarr ben kizima prima premium care kullaniyordum ama canbebeye geçiş yaptım 2 gündür biraz kızardı ama pişik midir? kullananlar var mı? sanki kokuyu çıkariyor ve kakası çıktı arkadan koruma bariyeri yok fazla? ne diyorsunuz?
Merve-miray ahumelisasMom Canbebe kullanıyorum 2 aydır çokta memnunum ☺️ İnternet üzerinden alıyoruz ☺️ kızım 1.5 yaşında 6 numara kullanıyorum. Hatta çiş çıkarmıyor diye çokta memnunum ☺️
BaharNefes ahumelisasMom bence primaya geri dönmelisiniz bende ilk doğduğundan beri molfix kullanmıştım 4. Ayda primaya geçtim pişikten yara oldu doktor ilk kullandığın beze gere dön dedi ve şuan molfixle devam ediyorum hiç riske atma bence
Zeyynep ahumelisasMom canım bnde 1 ay oldu prima premiumu bırakalı bebeğim 6 buçuk aylık sleppy bio naturale geçtim güzel pişik yapmadı e tabi bi prima olamaz ama çok uçtu fiyatları 🥴
ahumelisasMom Elf33 eşime iş yerinde kampanyalı vermişler de canbebe denemek istedim yoksa çok memnunum primadan
laliko35 BaharNefes ay biz de 5 aylık olacağız molfix kullaniyoruz baby me alayım ddim hiç degistirmiyim o zaman
Annesi23 ahumelisasMom ben doğduğundan bari canbebe kullanıyorum şu an 17 aylık bi defa bile dışına çıkarmadı. Arada pişik oldu ama her bezde olur diye düşünüyorum.
Miniminnos ahumelisasMom Ahh fiyatlari cok cok artti evet ama canbebe benim kizi mahfetmisti prima kullaniyoruz malesef kirmizi olduysa gecicek diye beklemeyin daha da artiyor
ahumelisasMom Miniminnos kızardı denemeye devam etmiyim maalesef bıraktık az önce pisik zor iyilesiyormus
Mmkya Ben gündüzleri goon kullaniyorum gece prima premium care kullanıyorum goonda prima p care kadar yumuşak dokuya sahip
Kaan01 Fiyattan dolayi vazgectiyseniz molfix pure soft kullanin muhtesem. Prima premium care care de kullaniyorum ama bnce molfix in bu serisi cok iyi. Sleepy bio natural kotuydu begenmedin
Nur9374 ahumelisasMom Bebepim 3 ay üç günlük başından beri prima kullanıyorum akıntı yapmıyor çok çiş yapmasına rağmen aşırı memnunum en iyisi prima hemde açık yeşil olan tek der geçerim
ahumelisasMom Nur9374 valla gerçekten prima farkı var premium care bizimki hep dokusu yumusacık hem de bez coookk dolmadıkca ne koku ne sızdırma var canbebe kullanınca farkı anladım
Melikeuzun ahumelisasMom bende prima kullanıyordum sleppy külot beze geçtim zaten o kadar kakayı hiçbir bez tutamıyor illaki taşıyor külot bezde rahat ettım hiç taşıttırmıyor