Ebbrru 5 ay 22 günlük kızım ne dönüyor ne ayaklarını tutuyor ne yapabilirim motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak için bakıyorum akranları oturuyor ayaklar ağızda filan moralim bozulmuyor değil hani 😏
ruzgar11 Ebbrru benim doktorum yuzustu yatir siyo yoksa sirt ve boyun kaslari geliamez diyo. ama yatmiyo napiym bizimki de ne sonuyo ne kafayi kalsiriyo 😣
Boylu0104 Ebbrru canım kilosuna baglı olabilir endişelenme biz 6 ay 17 günlüğüz hala tam tur hiç dönmedi mesela ayaklarını kaldırıyor ama yakalamıyo 10 kilo bu arada her bebek gelişimi farklıdır
AyazAslan Ebbrru benim oglumda tam anlattiginiz gibi 🤣 yan donuyor anca. Gobek ustu yatmayida sevmiyor. Yapcak bisey yok, surekli egzersiz yapiyoruz biz 🙈 donmesine yardimci oluyorum
Ebbrru FeriDeniz neler mesela yaptırıyorum ama belki başka şeyler de vardır 😏 bacak hareketleri kol hareketleri sağa sola döndürüyorum yüzüstü yatırıyorum çok durmasa da
Ebbrru Boylu0104 kilolu bı çocuk degilki 7.5 kilo normalse sorun yok çevremdeki çocuklar bunların hepsini yapıyor çünkü ondan endişelendim anormal bı durum mu diye
Ebbrru Boylu0104 sizin anne sütüyle mi bu kiloda maşallah sübhanallah bizimki fazla da almıyor kilo sağlıklı olması tabiki benim için çok daha önemli de merak ettim
Boylu0104 Ebbrru hayır canım 2.5 ay emdi sadece sonra mamaya geçtik mama kullanıyoruz şimdi ek gıdayada geçtik doktoe gayet saglıklı dedi bizede kafana takma hersey olucak 20 yaşında dönemeyen kimse yoktur herhalde kimisi erken kimisi geç
Ebbrru AyazAslan Bende yapıyorum döndürüyorum ama anca hafif yana atıyor kendi yardımsız 🤦 buna da şükür napalim tembeller 🤣
DenizRuya Ebbrru Büyüyen Bebek diye bi uygulama var ben onu kullanıyorum bebek için aktiviteler öneriyor orası size yardımcı olabilir bi bakın isterseniz
[silindi] Ebbrru benim kızım 6ay 1 haftalıkken dönmeye başladı, her çocuğun fizyolojisi farklı, 7 aya kadar yolu var, henüz erken
AyazAslan Ebbrru is arkadasimin bebegi 3 hafta sonra dogdu ve gobekten-sirta hatta sirttan-gobege donuyormus masaAllah. Benimki kucakta gezsin laf dinlesin anca 🙈 vakti gelince hepsini yaparlar canim, yardim etmeye devam 👍 biz 5 ay 7 gunluguz
Ebbrru AyazAslan ahaha aynı benimki iste 🤣 sağlıklı olsunlar da napalim geç olsun güç olmasın diyelim 😊 inşallah her konuda tembel olmazlar böyle 😂
AyseYusufZeynep Ebbrru yere sırt üstü yatırıp yanına bir oyuncağını veya dikkatini çeken objeyi koy o ona ulaşmak isteyecektir, gözü görsün yanına koyarken nesneyi böyle böyle dönecek ve hoşuna gidecektir hareket ettikçe 😄(inşallah)
Ebbrru Boylu0104 demi doğru söylüyorsun o zamanda kim bilir neler dusuncez neler takicaz bu kafalara oyy anne olmak baskaymis gerçekten