BayanNinni Kızlar ben namaza başlamak istiyorum bebek 7 aylık sizce kılabilirmiyim ya ben namaz kılarken ağlarsa buna bi çözüm bulan var mı nasıl yapıyosunuz banada yardım edin
KucukAdamm BayanNinni Ağladığı oluyor ben kılarken . Duayı sesli okumaya başlıyorum , biraz sakinleşiyor . Genelde oğlumun uyku saatini ezan saatine denk getirmeye çalışıyorum
BayanNinni KucukAdamm yatıyordu uyandı şimdi namaz kılacaktım şimdi ben namazdayım ağlasa ben bakmasam namazımı kılmaya devam etsem günah olmaz dimi
Zumraninannesi_19 Ya uyurken ya da uykusunu almış karnı tok şekilde oyun oynarken kılmaya çalışıyorum.
KucukAdamm BayanNinni Günah olur mu , olmaz mı , bunu diyebilecek yetiye sahip deyilim. Bilgim yok maalesef.
Sadecezeynep Benim kızımda 7.5 aylık canım genelde uyuduğu zamanlar kılıyorum uyumuyorsa anakucağına koyup yanında kılıyorum çok zorda kalırsam çizgi film açıyorum ona namaz kılana kadar izliyor
BayanNinni Sadecezeynep ilk defa yanında namaz kılcam ne tepki vercek çok merak ediyorum inşallah ağlamaz
Sadecezeynep BayanNinni yok canım ağlamaz niye ağlasın yani güm içerisinde hiç mi kucağınızdan yere bırakmıyorsunuz benim yavru beni izliyor namaz elbisesine heyecanlanıyor