zynn https://resimyukle.io/g/WBbJJ8b3NW Bu diş mi tecrübeli anneler. Dün geceden beri ateşimiz 37,6-38,2 arası gidip geliyor. 7 ay 12 günlük. 1 aydır uyku falan rezil durumda salyalar derya deniz.
Nurhan_Doruk zynn Fotoğraf çok net değil ama dişe benziyor daha tam patlamamis😊 ilk çıkması gereken yer orası bir de salya vs de varsa muhtemelen diştir
Melisbugi zynn kızımda 7ay 10 günlük aynı yerde aynı beyazlık bizdede var ateş yok şükür de bu beyazlık dişmi oluyor acaba 🥺
zynn Efeefe52 Ya işte yarin götüreceğim doktora da başka bir durum var mı bilemedim sanki altta bir degisiklik var gibi diş mi acaba dedim teşekkürler
Yahmir zynn açıldı şimdi teşekkür ederim ❤️ Sanki biraz kabarma var diş etlerindeki kaşınıyordur. Yanlız benim doktorum bana diş ateşi 38 derecenin üzerine çıkmaz demişti ihmal etmeyin 🌸
zynn Nurhan_Doruk Evet alttan çıkar diyorlar kendimce ateş sebebi arıyorum yarın gideceğiz de teşekkür ederim 🤗
zynn Yahmir Evet ben de burda hep öyle okumuştum 38 i geçmez diye.gece bdkledim düser mi diye ama huzursuz mutsuz da değil. Düştü ama yarın randevumuz merak etmiştim teşekkürler 🤗