leynanin_pembemantosuu Hanımlar babanem(annem) vefat etti benim bitanecik meleğim.Birlikte çekilmis pek resmimiz yok.Resmimiz varmış gibi tablo yaptırmak istiyorum internette görmüştüm ama şuan bulamadım yaptıran varsa link atabilir mi.
Laden @muennesgenc merhaba annemiz, platformumuzda sosyal medya çağrısı yasaktır. Anne&bebek ürünü dışında satışlara da müsaade edemiyoruz bilginiz olsun❤️
muennesgenc Laden ama anne&bebek dışında bir ürün sormuştu aslında sosyal medya ismi vermeden yardım etmek istedim o sebeple teşekkür ederim ☹️
leynanin_pembemantosuu Laden Buradan satın diye sormamıştımki sadece böyle bir satış sayfası varmı vefat eden babanemle benim resmimi birleştirip tablo yapabilen bi sayfa sormuştum.Bu uygulamada abiye siteside soruluyor bi sorun olmuyordu bana yardımcı olunmamasına üzüldüm şahsen teşekkürler.
Laden leynanin_pembemantosuu yanlış anladınız annemiz. Yorumu sildiğim için göremiyorsunuz annemiz yönlendirme yapmıştı o yüzden yorumunu sildim. Yoksa tabiki öneri alabilirsiniz en doğal hakkınız❤️