Carolina Denizzz88 Minis merkurkedisi_ DenizSerap hiç ağzına alkol koymamış biri için nasıl olur bu şaraplar? Tadını merak ediyorum da 🙄
Denizzz88 merkurkedisi_ rose şaraplar çok güzel tavsiye ederim bide leona blush çok güzel hafif içine biraz meyve atın 👌🏻
Clouds merkurkedisi_ renginden anlarsınız ne beyaz ne kırmızı gül kurusu renginde açığa yakın. Çeşidi yok Sadece markası çok önemli değil ama Fiyatı çok düşük olanları tercih etmeyin bence güzel tadını alamazsınız
Dilaylaa merkurkedisi_ Rose olarak Türkiye de beringer white zinfandel , casal mendes rose olarak aklımda kalanlar . Böğürtlen ve meyve şaraplarını Vincent marka alabilirsin şirince şarapları olarak da geçiyor . Tadı tatlı bunların .
Denizzz88 Carolina hafif şarap bunlar meyveli olsun rose olsun hiç alkol almadıysanız özellikle meyvelileri sevebilirsiniz
DenizSerap Carolina meyveli şarap ile 1 kadeh başlayabilirsiniz zaten şarap keyif içkisi öyle sarhoş olacak boyutta içilmesini hiç anlamıyorum. 🙈
Noname21 Bu rose olan migrosta var kactir dikkatimi çekiyor açık pembe ahu dudu gibi bir rengi var sanırsın meyve suyu😀 yılbaşı için almayi dusunuyorum bende biraz değişiklik olsun
merkurkedisi_ Noname21 bende çok eskiden denemiştim sevmemiştim güzsl değildi demek ki. Oyüzden arada bi kadehlik denemek için alacağım 😂 hem roseyi hemde böğürtlenliyi merak ettim. Fiyatı uygunsa ikisini de alıcam 😂
Noname21 merkurkedisi_ fiyatını bilmiyorum ama birde Leyla diye bir şarap görüyorum bilemiyorumtadini😀
Dilaylaa şirince de öküzgözü 1970 var 😅 sert bir şey içmek istiyorsanız benim sevdiklerimden , birde asmalıbağ rose ❤️
Firdevs167 merkurkedisi_ beyaz şarap kırmızı şarap ve medoff marka vodka ve bottega marka şampanya efsane güzel bayılırım