Minis Kızlar kızım 8 kilo. Normalde prima 3 numara kullanıyoruz. Hepsi buradanin 1 alana 2. 1 tl kampanyasından sleepy almayı düşünüyorum. Hangi bedeni almalıyım bilemedim. Birde bez taşırıyor diyorlar kullananlar memnuniyet bildirirse çok sevinirim
ikizlerinannesi2985 Minis 4 numara alın. 3 çook küçük gelir. Sleppy nin bedenleri küçük. 1 senedir kullanıyorum ikizlerime. Hiç sızdırma vs yaşamadım
Zsnbr Minis sleppy ekstra cok kötü ya bn hc memnun kalmamıştım. İlk günden beri sleppy bio naturel kullanıyoruz cok güzel bi defa mecbur kalıp ekstra aldım cok kötüydü
BuzluKahve Minis sleepy bio naturel diye yanlislikla extra almisim. Normald prima kullaniyorum, denemelik bu ara degisik minik paketler aliyorum. Hic guzel değil ektra. İyi ki küçük paket almisim
Metesmom Minis Evet kullanıyorum. Kalıbı Diğer bezlere göre biraz küçük o yüzden üç küçük gelir. 8 kg iken biz de dört kullanıyorduk. Bu arada yazmayı unutmuşum, sızdırma yapmadı bizde.
blue5 BuzluKahve ben de bionatural ve natural kullaniyorum extra almayi dusunuyordum almayayim o zman neden begenmediniz?
Efeefe52 Minis ben extra kilot bez kullanıyorum bebeğim 90cm 12 kilo 5 numara kullanıyorum şu an ama 6 ya geçeceğim. Güzel takıldığı takdirde herhangi bir sızdırma olmuyor
Zsnbr Minis aşırı ince ve kalitesiz cok rahatsız edici kızımın rahatsız olduğunu cok farkediyordum ve kagıt gibi
BuzluKahve Minis blue5 Cok ince ve prima gibi esnek degil. Yapisi ince olmasına ragmen kağıt gibi sert. Kalıbı da küçük. Bez numarasi büyüdükçe malum paketteki bez sayısı düşüyor. Ee sik sik degistirmek de gerekiyor. Ucuz olmasinin anlamı kalmıyor böylece.