merve_123 Gunduz tuvaleti hallettik gibi ama geceleri kaldirirken uykulu oluyor tam ayikmadan cise tutup uyandirmadan yatiriyorum sizler nasil yapiyorsunuz
MiracAlpinveUmutunAnnesi merve_123 Uyusa bile uyku arasın da uyandırıp 2 saatte bir yaptırdım yoksa yatağına yapıyordu. Zamanla size ne giriyo
Bulutbey merve_123 ben geceleri bağlıyorum ama tuvalet eğitimine başladığımızdan beri gündüz kaçırsa bile ne öğlen uykusunda ne de gece uykusunda yapmıyor. Ama ben bir süre daha gece bağlamayı düşünüyorum.
Woody merve_123 ben yatmadan önce aşırı sıvı tuketnediyse kaldirmiyorum. Ekstra su, meyve suyu vs ictiyse yatmadan kaldırıyorum
merve_123 MiracAlpinveUmutunAnnesi Yok ben komple uyandirmadim hic onu aslinda sordum yani ayikken mi yaptiryorsunuz uykuluyken cisini yapalim diyorum altini cikarip oturtuyorum
merve_123 Woody Ya bende gece bir kere kaldiriyorum oda uykulu oluyor kafama takilan su illa uykusu acmadan yaptirsam ilerde cok mu sikinti olur
-erCansu- merve_123 aslında tamamen uyandırmak lazım ama biraz çocuklada alakalı olduğunu düşünüyorum ilk 5 gün tamamen uyandırmaya çalıştım sonra bı sure uykuluyken götürdüm sonra bida hiç goturmedim akşam yatmadan çok sıvı vermemeye çalışıyorum çok şükür gece tuvalete goturmuyorum
Asel62 merve_123 valla bn karsıma aldım beze bay bay dedim gndz bi kaç kz kaçrdı ama klozete yapyr lazımllık almadım gece de ypmyor altına bn bebeğim var kalkyrum zaten ona kalkarkn 2.5 yasnda kızımda gtryrum bi defa
Swtlna Ben ilk gece kaldırdım çok ağladı, bi daha kaldırmadım. 2 gece yatağına yaptı bi daha yapmadı sabah uyandığı gibi gittik hep çişe
GoGirl merve_123 aynen boyle yapiyordum uykulu yaptirip yatiriyordum uyanmadan snr zaten kendisi cisi gelince ses cikariyor agliyor vs
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi merve_123 Uykuluyken kaldirip tuvalete tutuyorum cunku cok fazla meyve su ayran tuketiyor 🙈
merve_123 Umutegem Ya bir seferlik cis icinde uykusundan uyandirmak istemiyorum bilmiyorum dogru mu yanlis mi bende 😅