Gunesozlem Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu normal yaptım ama dikişlerim cok fazla rahat hareket edemıorm cocuguma vakit ayıramıorm tuvalete rahat giremıorm tavsiyeniz varmı
Ysmnsude Gunesozlem zmanla iyileşeceksin korkma ağrı kesici iç tuvalete yapılacak bısey yok sabretmelisin😞😞ben gecmicek sandımda 10 güne toparlandım
balannesiii Gunesozlem dik oturmamaya calıs canım cocugu emzirmek hariç uzan bana oturma demişti doktorum cok ama tektim mecbr kalmıstım oturmaya ama senin gibi cok olmamıstı ağrım kremini ve antibiyotiğini aksatma zamanla düzelir Allah izin verirse
Rabiays Gunesozlem oturma canın benim doktorum oturmak dikişi açar 5gğn yat sadece dedi mümkünse klozet kullan sıcak tut
Mlkengn jel buzlardan varsa koyarsanız o iyi geliyor. Bide ortası delik yani simit şeklinde bi yastık vs varsa ona oturun ben hamile yastığımı katlayıp yuvarlak yapıp öyle oturtabiliyordum sadece ama benim dikişlerim ödem yapıp şişmişti
Ysmnsude Gunesozlem biliyorum canım cok zor bende 27 gün oldu doğum yapalı felaket agrılarım oluyodu ben agrı kesicide fayda etmedi ıgne vurundum ama gecıcek sabret
balannesiii Gunesozlem bende cok korkuyodum tuvalete gitmeye sızlıyodu hatta büyük tuvaletimde bile orasıda dikişli gibi acıyodu ama geçti zamanla canım herkrzde oluyor demekki bi ara popoma kdar yırtıldımı ki neden acıyo diye doktora bile sormustum
AygulSina Gunesozlem ilik su ile yikayip kurula her zaman pedinide sık sık degistir ki enfeksiyon kapmasin. Sag sol sekilde yat ki acima olmasin
Rabiays Gunesozlem oturmayın yatarak emzirin eşinizden de yardım alın bu konuda umarım anlayışlı biridir yanınıza bi yanınız gelse de yemeklerinizi yapsa çok iyi olur ve bol su için süt için
Eylul0819 Gunesozlem o bölgeyi saç kurutma mak kurut canım mutlaka kuru tut benimde öyleydi 20 gün oldu daha yeni rahat ettim bide bi su var onla yıkıyordum Dr yaZmıştı
balannesiii Gunesozlem ben hemen cıkmıstım canım yapmıstım ertesi gün eve gelince kabız değildim sadece sızlıyordu nedense
balannesiii Gunesozlem bende yoktu canım makata yakın dikiş kestilermi doğumda? Bende 2 tane vardı sadece oda yana doğru makatta yoktu ama sanki varmıs gibi ağrı hissediyosundur benim gibi doktora bir sor istersen