Deletedmom27337 arzumkaya biz 4,5 aylıkken başladık 🙈 doktorumuz 5-10 dk dursun dedim :) sonra yavaştan 15-20dk ya çıktık :)
bebeksibiriyim arzumkaya 4.5 aylığından beri kouuyorum kısa kısa bende şu an 6.5 aylık süreleri biraz daha uzattık hem hoşuna gidiyor bağımsız hareket etmek ama tabi bizi istiyor dk başı yanında onla gidicez onla gelicez😂🤦♀️
Maviii_balonnnn arzumkaya daha bugun doktora sordum çok erken yürümesini engel ller dedi 9 aylıkken koy dedi 5 veya 10 dkka
lgsya arzumkaya 7 aylıkken koydum oglumu 15 20 dk arası gunde bır kere sımdı 9 aylık oldu yıne oyle yarım saat fılan duruyor genelde ilim varken koyuyorum arkamda gezınıyor yürüteçe koyunca bellı bır zaman sonra koltuklar tutunup ayaga kalktı koltuktan destek alarak sımdı yuruyor
GizemAtmc Yürüteç yürümesini geciktirir, kullanmayın diye çok yazı okudum.🤔 Biz neye güveneceğiz? Bu arada ilk kızımda kullandım, 13 aylıkken yürüdü 🙄
arzumkaya GizemAtmc evet cok yazı var öyle bende kararsızım aslında. Kızım çok huzursuz diş döneminden dolayi belki içinde durur biraz diye düşünmüştüm
GiybetReis arzumkaya 6aylıkken koyduk biz. 8,5 aylıgız zaten artık durmak istemiyor içinden atmaya calısıyor kendini :)
Yigitiminannesi arzumkaya kiz bebeklerde 5.aydan sonra konuluyor ama erkek bebk ise 6 aydan sonra az az koyabkirsinz