watermelonlove Kızlar tog değerleri arttıkça inceliyor mu kalınlaşıyor mu kızıma lc de uyku tulumu beğendim alacam 1.7 tog diyor mesela 2 küsür tog olanlarda var hangisi kalın oluyor 🤔
mihrosum watermelonlove bende sımdı almaya gidiyorum. 2.5 olanlar cok kalın karlı memleketler ıcın. Ben adana yasıyorum. Ev suan 23 derece 1.6 tog alacam. Gecen yılda kullandık 1.7 togtu
Birkucukkelebek watermelonlove evin sıcaklığı 21-24 derece aradındaysa 0,5 tog öneriliyor. Ve evet tog değeri arttıkça daha kalın oluyor
watermelonlove mihrosum Bende Adana hemşerim o zaman 1.7 tog beğendiğim vardı onu alayım altından ne giydirdin canım bir de ev neyle ısınıyor yattığı oda bizim doğalgaz üşümez dimi analık psikolojisi sanki üstü açıkta yatacakmış gibi 🤣
mihrosum watermelonlove canım zaten daha dogal gazı kımse acmadı. Suan oda 23 derece. Icınde yarım kol body var sadece ben lcwden aldım 1.6 tog. Gıgsunden bakıyorum eger gogsumsoguksa uzun kol body giydir oyle oyle ekleme yapıyorum kısın cok soguklarda ıcıne Termal pijama gıydırebılursn.pentıden aldm cok memnunum. Uyku tulumu gıydrmezsem hep onunla yatar ustunu de Ortmez
Birkucukkelebek mertalibrother evet hatta bunun bi tablosu vardı. Ben alırken o tabloya bakarak almıştım. Owli marka kullanıyorum ben 0.5 tog ev 23 derecede sabit. Ne terliyor ne de üşüyor sıcacık oluyor sabahları.
Birkucukkelebek mertalibrother ama başka markaların yüksek toglarda yine bunun kadar sıcak olur mu bilmiyorum bu owli marka için böyle.