tubanurgultekin Merhabalar, Aptamil Prosyneo deneyeniniz var mı? Sindirim açısından çok daha rahat oluyormuş
tubanurgultekin Seyma097- tadı daha fazla acı oluyor diye birkaç yorum okudum, biz hem kabızlık hem de mide gazı problemi yaşıyoruz bu mama rahatlatıyor mu gerçekten?
zeynepdurua tubanurgultekin ben daha önce hipp kullandım probiyotik desteği için doktor önerdi aptamil prosyneo 2 aydır kullanıyorum çok memnunum gaz ve kabızlık sorunu hiç olmuyor aksine eskisinden daha düzenli kala yapıyor.
Burculiceee tubanurgultekin Aptamil comformil biraz tadı tuhaf ama içiyordu oğlum ama comfort tad olarak daha iyi ilk 3 ay doktorumuz bağırsak düzeni oturana kadar bu mamalardan tavsiye etmişti kabız olmuştu çünkü
zeynepdurua tubanurgultekin gayet severek içiyor bebeğim ben bir sorun yaşamadım. Tadında da bi acılık olduğunu düşünmüyorum diğer bebek mamalarıyla benzer. Ayrıca bebeklerin henüz acı tatlı ekşi gibi damak tadları oluşmadığı için acıdan kastı insanların nedir anlamadım
Momster Bende aylarca kullandım ama şikayetlerimizin çözümü olmadı ne yazık ki gaz ve kabızlığa iyi geliyor biz süt alerjisi için kullanmıştık