ecemm-6161 birhuysuzprens gel ver baba anne teyze öpme suya bu der var var diyor bay bay alkış hrdet yapıyor duyduğu her kelşmeyi tekrar etmeye başladı canım
_ADA_ birhuysuzprens kızım 15 aylık oldu bugün. Anne, baba, abi, teyze, su, mama, meme, alo, pisi pisi diyor. Artık anne gel ya da baba gel gibi sonuna gel de ekliyor.
Kakoludondurma birhuysuzprens 16 aylık kızmanne baba nene dede teyze su süt mama havhav pisi pisi. anne baba adda ditti. anne baba gel. anne bu ne dıye soru soruyor 😍
birhuysuzprens ecemm-6161 yaa maşallah benim oğlum sadece dede gel gel mama diyor.Alkış , baybay yapıyor öpücük atıyor bende merak ettim sanki bana bizimki biraz az şey söylüyormuş gibi geliyor 🙃
ecemm-6161 birhuysuzprens iyi canım zateb bunları söylemesi yapması gerek 😊 korkma her gün yüzüne bakarak konus cunku ağzına bakıyor kelşmelere tane tane herseyi anlat iste ondan yapıyor ben her gün oyke yapıyırum her gün sohbet et 😊
_ADA_ birhuysuzprens evde beş yaşında abisi var. Onu taklit etmeye çalışıyor. Bir de her hafta babannesi dedesi amcası kuzenleriyle hep bir araya geliyor. Kalabalık ortam çok iyi geliyor çocuklara.
tugcemurat anne baba dede mama hadi bunlari soyluyo opucuk atmaya el sallama basladi yeni yeni tam 1 yasinda
Kardi_13 birhuysuzprens Mama meme dede anne baba gel hadi gitti bitti baybay nene diyor hepsi sağlıkla büyüsün insallah☺️