Gsarem Merhabalar anneler bebeğim 2 ay 2 haftalık oldu ilk zaman emzik vermedim pişman oldum şimdi emziğe alıştırabilir miyim emzik önerisi olan var mı acaba
Neseli5 Gsarem tabiki de ağladığında verin, memeden sonra verin daha kolay alır diye biliyorum, biz Bibs kullanıyoruz, meme reddi yaşamadık çok şükür
Egemeninannesi21 Gsarem Philips avent air öneririm 3 aylık oğlum hiç bir emziği tutmadı bir tek onu tuttu
Melekatak Gsarem kanka verme ya bende verdim çok pişmanım meme ağzından düşer düşmez uyanıyor ilk zamanlar çok gazlıydı dayanışacak gibi değildi ama şimdi 6 aylık onsuz uyuyamıyor
Gsarem Melekatak yaa ama bende emzik olmadığı için sürekli emzirmek zorunda kalıyorum bir hastahaneye felan gidince bile zor oluyor ağlayınca emzirmek zorunda kalıyorum
-Ogretmenanne- Gsarem Benim oğlum 4 aylıkken almıstı emzik uykuya geçisini kolaylastırdı emerek uyumak istiyordu bende sürekli Philips avent deniyordum ona alısamadı wee babynin damaklı emziğini tek seferde tuttu
kartopuannesi Gsarem bn hiç emzik kullanmadım ama baktım ki bebeğim meme bağımlısı oldu karnı tokken bile uyumak için meme arıyodu bende emzik araştımasına girdim iykide almişm çok beğendim ve bebeğim 6 aylık kimse bu aydan sonra emzik almaz falan dedi ama emzik okadr güzel yumusak anne memesi gbi aynı hemn aldı emziği trendyolda aldım biss emziği çok güzel