MyEternalLoveNoyann MDG_ benim bebeğim 46gunluk aynı valla emziği kesinlikle tutmuyor ama eli hep ağzında bı becerebilse komple sokacak nerdeyse elini
luppoyanak MDG_ benim kızım da şapur şupur emiyor elini bide yumruk yapıp hepsini emiyor geçen gece uyuttum babasıyla yattılar ben mutfağı toplarken gerçekten öyle sesli emiyor ki ben dedim aha birisi girdi eve kesin ikiside uyuyor nasıl korka korka gittim banyoya baktım kimse yok yatak odasından geliyor ses sonra gülmekten bi hal kaldım 😂😂 bi elini emiyor dönüp diğerini de biraz şaklatıyor uyurken 😂 elini emmesinin bi çok sebebi varmış açsa emermiş veya güvende olmak istediği için vs emdikçe ilgisini dağıtın elini alın ağzından zamanla unutuyorlar ben bir ayda bıraktırdım tabi akrabaları gelince em kızım al diyorlar orası ayrı 🤪
Tombikdonerartikcokpahali MDG_ Dişte olabilir. Ağzıda kızarıyordur. Benim bebeğim 2 buçuk aylık imkânı olsa tamamen elini sokacak ağzına😂
Ggercn Benim bebeğimde aynı durumda 3,5 aylık . Ama bizimkinin diş kaşıntısı var buyuzden elleri hep ağzında. Kaşıntı dışında baş parmağını keyif olsun diye ağzına alıyor hatta böyle emerken kendini uyutuyor . Belki sizinkininde diişi kaşınıyordur