Kızlar oğlum 20 aylık bir yasına kadar hep anne sütüyle geçirdi baslarda hep korktum katı bişe veremedim tektim yadafıgım sehirde kimsem de yok tecrübesizim korkudan blw yöntemi bile yapamadım 1 yasına Kdar çorba bile yemedi tatlı olan herseyi her fakat tuzlu asla yemiyordu bir yasından sonra zor bela corba ya alıstı ama suan 20 aylıgız hiçbir sekılde yemek falan yemiyor asla yogurt corbası tarhana corbası bi bunları yiyor mercimek yapıyorum onu bile kabul etmiyor biraz zorlayayım hemen öğürmeye basılıyor bazen corbası na et cekiyorum blenderdan atıyorum az fazla kcsa hemen bırakıyor devam etmiyor makarna pilav patates bu tür seyleri asla asla yemiyor eziyorum patatesi suyuyla onu bile anladığı an bırakıyor. Cok cok yoruldum üzülüyorum da bazen yemeğinde bırakıyorum tamam diyorum acıksın acıyor memeden ayrılmıyor. Yutma çiğnemede bir problem yok onu biliyorum çünkü öyle arada bi çikolata büskivi verdim de löp löp yiyo hemen de yutuyor gecen kasıgın ucunda bulgur pilavı verdim kasıkta 3-4 tane bulgur var corba yerken dalgınlıga getirdim verdim agzına aldı farkedince hemen dilini cıkarttı bulgurlar dilinin ucunda aglıyor al diyor yaniii. O kadar yorulfum ki gercekten lütfen linççi gecmiş te yaptıgın yanlıs beslenme tarzını eleştirecek anneler gelmesin bana yardımcı olacak akıl verecek anneleri bekliyorum lütfen 😔