Sadecebiri Bebeğim koltuktan geri düştü ve yerde sert bir şey vardı kafasını arkadan oraya vurdu kafasının arkası şişti çizgi şeklinde kan oturdu. Hastaneye gitmem gerekir mi acil ?
Sadecebiri Zara58 ne linci anlamadım acil durum önce bir fikir almak istedim telaşlandığım için zaten götürürüm
Sadecebiri Deletedmom5284 kurutma makinesinin kablosunun ucu sert plastik koltuk 50 cm felandır sırt üstü bir anda düştü sırtını vurdu kabloda yerde olduğu için kafası oraya denk geldi çok ağladı. Şuan kusma şuur kaybı yok normal oynuyor gözetliyorum
Deletedmom5284 Sadecebiri 50 cm riskli bir yükseklik ama gözlemleyin 2 saat uyutmayın çok geçmiş olsun inşallah
mom554654 Sadecebiri yarım saat olmuş buraya yazalı. Bence gereksiz oyalanıyorsunuz. Keşke burada fikir alacağınıza bir an önce doktora gitseniz.
Sadecebiri BabyAsiia götürdüm tabi ki de iyiyiz çok şükür ki sadece krem verdi çizilen yeri için fucidin diye
tenceretavakuskana Dustugu yer 15 cm den yuksekse rısklı burdan alacagınız fıkre ıhtıyacınız yok lutfen sız gotururn kusmasını hareketlerını elbette gozlemleyın ama goturun hastaneye
Sadecebiri 1Mother1Boy gittik şimdi geldik çok şükür iyi kusma olmadı allahtan muayene etti doktor iyi gözüküyor bir şey yok tedirgin olma dedi krem verdi çizilen yeri için sür ve yine de gözlemle dedi içim rahatladı 🙏🏻