iklima_1234 İshal oldu sonrasında da ne yese kusuyor. Zaten birşey de yemiyor ne önerebilirsiniz? Doktora götüreceğim sabah ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum
Birsenkerim iklima_1234 4 5 gün sürer halsiz düşerse serum veriyorlar vücudunu susuz bırakmamaya çalışın bizde aynıyız şuan yazdan beri sürekli oluyor çocuğum tam kilo almaya başlıyor hastalanıyor. İshal ve kusma ne illet Br hastalık anlatamam. Bence beklemeden doktora git ki ilaç versin kullan
durucinar Şuan deli gibi salgın var maalesef kızım asla yapmazdı uykusunda altına yapmış öyle bir ishal 😔 muz şeftali ayran verdim kesildi bizimkisi
iklima_1234 durucinar evet malesef salgın var :( peki kahvaltı olarak ne verdiniz ilk defa başıma geldi
Selda3548 durucinar bizimki de aynı durumda.2 gündür hatta ishali mukuslu.doktor ateş cıkmadıği icun endise etmememiz gerektigini soyledi.yemedende kesildi ama ishali önleyici şeyler yedirmeye çalşıyoruz.patates, şeftali, muz vs.
iklima_1234 Selda3548 hiç birşey yemek istemiyor patates verdim biraz zorla yedi. Ne yapıcağımı şaşırdım
iklima_1234 Birsenkerim ilk defa başıma geldi. Hem kusma hemde aşırı derece ishal. Bugün hiç vakit kaybetmeden doktora gittik ilaç verdi. İnşallah iyi olucak 🤲🏻