Hesap555 Kızlar varmı evi rütübet olan ? Herhangi bir köşede birşey yok fakat dışardan gelince havasız bıraktığım zaman kokuyor ne yapabilirim. Sürekli hasta olmaya başladı çocuk 😔
Urazmom Hesap555 rutubet romatizmal hastalıklara yol açıyor. İhtihaplı romatizma olmk üzere… Benim yatak odamda hafif var mecburen yatmıyorız özellikle kışın daha çok oluyor bebegimi oraya hiç sokmuyorum bol bol havalandırıyorum peteginide açmadım oranın sürekli havalandırmak için
Bogaannesi Hesap555 nem cihazi kesinlikle bire bir biz aldik 1 hafta once nem diye birsey yok resmen evin kokusu degisti kesinlikle tavsiye ediyorum ama kucuk nem cihazlarindan degil buyuk bi cihaz var ondan tvsiye ediyorm
Hesap555 Urazmom gündüz sürekli havalandırıp kapatıyorum camları. Sanırım o yüzden anlamadık birde havalar güzel olunca hep açıktı camlar. Havalat soğudu dışarı çıkıp geldiğimizde belli oluyor
buzlulimonata Nemi emen rutubeti engelleyen havalandirmak icin olan aletler var ama sürekli evde bulunduramazsiniz. Rutubet cok zararli tasinma imkaniniz varsa tasininin. Rutubeti engelleyen boyalar da var deniliyor ama kendim denemedim onlari denemeye calisin
25moonlight2021 Hesap555 biz isonem kullandık ama pek işe yaramadı. Denize yakın yerdeyiz nem çok onun da etkisi var. Bilmiyorum denizi olmayan yerde yaşıyorsanız belki etkisi olur
Hesap555 25moonlight2021 görünürde birşey yok ama koku var. Birde sürekli hasta olan bebeğim. Buraya taşındıktan sonra düzelmedi resmen
25moonlight2021 Hesap555 duvarlar içerden nem çekmiştir benimki de öyle çünkü. Çok hastalık yapar o odada yatmayın hem size hem bebeğe çok zararı olur Allah korusun
almadrad Hesap555 Ace camasir detajnanii fisfisli bi kaba dökün rutubet olan yere fislatin. Rubutenin nasıl kaybolduğunu göreceksiniz. Benim evimdede var hemde baya öyle yapıyorum
almadrad Fistik-48 fislaticaksiniz kalicak evide havalandırin. Zaten sıkar sıkmaz etkisini göreceksiniz
EmineB10 Hesap555 eviniz kiraysa değiştirin uzun vadede hastalıklara sebep olur rutubet. Değilse de rutubete ne neden oluyor onu araştırıp sorunu çözmeye çalışın. Duvardan mı çatıdan mı nereden geliyor iyi bakın